Semih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Servis Ücreti Şoku

Arçelik Bulaşık Makinesi Servis Ücreti Şoku
12 Kasım 2024 16:16

Ürün Arçelik bulaşık makinesi arıza yaptı. Akşam yatmadan makineyi çalıştırdık, sabaha kadar yıkasın kurutsun diye. Sabah baktığımızda makine bulaşıkları yıkamamış. Biz de ne olduğunu anlamadığımız için servisini aradık ve gelen arkadaş iki parça var dedi. İlk parça kondansatör ve gider borusu değişecek, onda da çalışmaz ise motor değişeceğini söyledi. Biz de tamam dedik, 5-6 güne randevu verdi. Fabrikadan temin edilecek, ondan sonra geleceğiz dedi. Takacağız dedi. Biz de tamam dedik, gene bugün geldiler parçayı taktılar, çalıştı. 1810₺ havale olarak ödemeyi gerçekleştirdik ve servis çalışanı gittikten sonra parçayı araştırdık, internetten fiyatı ikisi 300-400₺ civarıymış. 1500₺ işçilik ücreti yazmış, tabii biz bunu yetkili servisi aradığımızda öğrendik. İşçilik o kadar yazdığını ve itiraz ettik. İlk öncesinde eve gelen tamirci bize parçaların toplam fiyatı 1500 ile 1800 TL arası tutar dedi. Biz de parça sandık, meğerse içerisinde işçilik de varmış, bize söylemedi bunu. 1500₺ işçilik çok, şikayet edeceğiz. Dediğimizde ise 'Gidin nereye şikayetinizi ederseniz edin.' diyen kişi de yetkili servis çalışanı.

13 Kasım 2024 10:49 (Şikayetten 18 saat sonra)

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
05 Şubat 2024 20:07
Seda sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 00:04
Esen sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 13:19
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Hidayet
24 Nisan 2024 15:41
Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 20:06
Arçelik Kategorileri