Arçelik Buhar Makinesi İçin Yedek Parça Krizi: Müşteri Mağduriyeti

11 Haziran 2024 22:59

10 yıl kadar önce Arçelik marka K76800 model Buharika buhar makinesi aldım. Yıllarca kullanmadım. Şimdi makinemin buhar hortumu yırtılmış. Arçelik servis yönlendirdi ancak Ankara İncirli Arçelik yetkili servisi bu modele ait yedek parçaların artık üretilmediğini ve yardımcı olamayacağını söyledi. Ben de bu model üretilmese de şu anda üretilen modellerin buhar hortumunun aynı olduğunu, benim cihazıma bedeli mukabili bu hortumu takmalarını istedim. Ancak servis kesinlikle reddettiği gibi parçayı sipariş veremeyeceğini, parçayı temin etsem bile montajını yapamayacağını, bunun yasak olduğunu söyledi. Şu anda makinamı hortum nedeniyle çöpe atmam gerekiyormuş. Bu basıl bir anlayış elde parça var ama vermiyorlar, verseler bile montajını yapmıyorlar. Resmen yeni makine almaya teşvik ediyorlar. Beni Arçelik markasından soğuttular. Ben sorunumun çözülmesini istiyorum.

12 Haziran 2024 13:11 (Şikayetten 14 saat sonra)
27 Temmuz 2025 23:52

Evet geri dönüş yaptılar ve cevap gene aynı. Makinayı öylece çöpe attım. Yazıklar olsun

Nuray
Nuray

Bende de kazan arızalı var, ikimizinki bir tane yapar.

Attım çöpe maalesef

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
27 Mayıs 2024 22:55
Ayşe sonuçtan memnun

05 Haziran 2024 17:44
"En azından çözüm odaklı ve ilgili bir firma. Gerçi yedek parça konusunda on yılın üzerinde bir makine olduğu için bir şey yapılamadı ama anında geri dönüşleri bile beni çok mutlu etti. Teşekkürler Arçelik"

02 Kasım 2023 07:16
Arçelik Kategorileri