14 Kasım 2024 17:15

Üç yıldır Arçelik Kocaeli/Gölcük şubesi ve Arçelik genel merkezi tarafından mağdur edilmekteyiz. 7 yıl garantili olan üç adet beyaz eşyamızda 3 ay kullanılmasına ve 4 yıl sonra tekrar kullanmaya başlayacağımıza dair beyanda bulunduk ve eşyalarımızın tamirciler tarafından daha kötü hale geldiğini belirttik. Öyle ki çamaşır makinesi aşırı ses, patlama ve yangın çıkarma riski bulunmakta. 8 kez servise alındı ve daha kötü hale geldi. Buzdolabımızda iki kez aynı sorun yaşanmakta. Evimize yeni taşınıyorduk, kullanılmamış buzdolabı karlanma yapıyor ve çalıştırdığımızda aşırı ısınma olduğunu gördük. Çevremizdeki kişiler de şahit, sürekli ev sigortalarını attırıyor. Hatta bu yüzden bulaşık makinem de zarar gördü. Ani elektrik kesintisi, şalter attıran buzdolabımdan ötürü bulaşık makinemizin de tuş kısmı değiştirildi, makine daha kötü hale geldi ve üç beyaz eşyamın değişimini talep ediyorum. Üç yıldır haklı olduğumuz halde red cevabı alıyoruz ve garanti sürecini doldurmak için sürekli tamir atölyesine alınıyor. Makinelerden kaynaklı yaşayacağımız her türlü yangın, patlama zarardan Arçelik genel merkezi ve Kocaeli/Gölcük bayi sorumludur. Yıllardır sesimizi yetkililere duyuramıyoruz, ciddi sıkıntılar yaşıyoruz ve apartmandakiler de patlama, yangından zarar görebilir. Yetkililerden buradan yardım ve üç Arçelik ürünümle ilgili acil üst modelle değişimini talep ediyoruz.

15 Kasım 2024 10:51 (Şikayetten 17 saat sonra)
17 Kasım 2024 01:00

Hiçbir turlu çözüm odaklı bir hizmnet verilmedi uc ürünümde berbat ve insan hayatini tehdit edecek sekle getirildi Kocaeli Gölcük firma tamircileri tarafından bize ve çevremize gelecek zarardan Arçelik genel kudurluk ve Gölcük baiinsorumludur

17 Kasım 2024 01:18

Üç üründe Kocaeli /Gölcük bayi tarafından insan yasamını ve çevresindekileri tehdit edecek hale getirildi üç beyaz eşyamız buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi bütün işlevselliğini tamir adı altında defalarca götürülüp edve parça değiştirildiği halde işlevselliğini kazanacakken daha kötü hale getirildi elektrik şartellerin de atmalar farklı beyaz eşyalar a verdiği zarar patlama yangın olasılığı bizleri ve apartman sakinlerini tehdit unsuru oluşturacağından ürünlerin bir üst modeli ile değişimini talep ediyoruz üç yıldır garantimizi heba etmiş ve bizi mağdur etmiş vaziyette Arçelik genel merkez ve Kocaeli/ Gölcük şubesi yetkililere buradan sesleniyoruz iade ve değişim departmanıyla en yakın zamanda irtibat kurmak istiyoruz gereğinin yapılmasını aksi halde yasal yollara başvurulacağını ve yaşanılacak her türlü kotu tablodan eşyaların patlama yangına sebep olacağı her durumdan Arçelik sorumludur

08 Ocak 2025 23:45

Arçelik genel merkezi ve Kocaeli bayiliği ile ilgili şikayetlerim var çamaşır makinem yılardır düzeltilemiyor son dört ayda belki 10 kez müdahale atölye ye gitti çözüm bulunamıyor patlayacak vaziyette garantisi olmasına rağmen değişim için bayi talep açtığı halde genel merkez tarafından res geliyor olası patlama yangından Arçelik genel merkez ve yetkili bai sorumludur

08 Ocak 2025 23:45

Arçelik bai

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
14 Nisan 2024 02:26
Arçelik Beyaz Eşyalarımın Çözülemeyen Tamiri
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
15 Ağustos 2024 21:10
Arçelik Çamaşır Makinesi Kıyafetlerimi Yırtıyor ve Değişim Yapılmıyor
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisin Ürünlere Zarar Vermesi Kırıp Çizip İlgilenmemesi

Özlem
02 Ağustos 2024 01:50

30 Ocak 2025 22:09
Arçelik Ürünlerinde Ciddi Hasar Ve Yangın Riski!
İlay sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 23:24
Arçelik Servis Ve Ürün Kalitesinden Memnuniyetsizlik