Arçelik-Apc Gerilim Koruyucu Priz Sorunu

Arçelik-Apc Gerilim Koruyucu Priz Sorunu
11 Ağustos 2024 19:27

Arçelik apc aşırı gerilim koruyucu priz : İstanbul Şile ağva'da ki Arçelik (sönmezler) bayiinden beyaz eşya seti aldık. Bölgeden sorumlu olarak montaj için gelen servis elemanlarından birisi ürünün zarar görmemesi için yanında getirdikleri apc marka akım korumalı prizi kullanmamızı -özellikle Şile bölgesinde elektriğin düşük olduğunu ve bu nedenle cihazlarınızın bozulmaması ve sorun yaşanmaması için- almamızı önerdi.

Biz de tedirgin olarak "evet" dedik ve çamaşır, buzdolabı ve bulaşık makinesi için 3 adet takıldı. Üçünün fiyatı olarak da 3285 TL servis elemanının verdiği hesaba gönderdim. Ancak sonradan yaptığım araştırmada apc dalgalanma ve Yıldırım koruması pma1wg- adlı prizin adet fiyatının 350-450 TL arasında olduğunu öğrendim.

Kısaca bana tanesini 1095' tl' ye satmış oldu. Güvendiğim bir firmanın yetkili servisinin -dürüst çalışanlara sözüm yok- bana aldatılmışlık hissini yaşatmasına üzüldüm. Bu sorunun acilen çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini -bu tür haksız kazanç elde eden yetkili servis elemanlarının da uyarılmasını -Arçelik firmasından rica ediyorum.

profile profile
12 Ağustos 2024 15:05 (Şikayetten 19 saat sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 03:49
Arçelik Servis Mağduriyeti