Arçelik 9100M Çamaşır Makinesi Sıkıntılı!

30 Nisan 2024 17:063.607
29 Nisan 2024 12:41

Arçelik 9100M çamaşır Makinesi tam 4 havlu mu yedi. Resmen tiftik tiftik etti. Bütün giysilerimiz tiftiklendi. Üzerinden tozu eksik olmuyor. Lekeler çıkmıyor. Makinenin içi tozlu kalıyor. Öyle pişmanım ki makinesi kaldırıp balkondan atmak istiyorum.

29 Nisan 2024 14:13

Makinenin içini atmayı unutmuşum

30 Nisan 2024 17:54 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

30 Nisan 2024 18:26
Eki aç

Tekrar geri dönüşünüzü bekliyorum kesinlikle Gün geçtikçe daha kötü oluyor Bugün makine bir de duraklama yaptı ben başla butonuna tekrar basana kadar başlamadı

1 Mayıs 2024 09:23

27 Mayıs 2024 10:53
Eki aç

Servisten arkadaşlar geldi gördüler. Birkaç yıkama sonucunu fotoğraflarla videolarla açıkladım. Firma maalesef göz göre göre makinede sıkıntı olmadığını iletti. Kazan değişimi başvurusu bile reddedildi. Sonda ekleyeceğim video ile de yapılan hatayı destekleyecek görüntüler. Tiftik makinesi almak zorunda kaldım ve sadece makinenin yarısı bile doldurmayacak kadar çamaşırdan çıkan tiftiği ekliyorum. İç çamaşırını tek başına çamaşır filesine yerleştiriyorum o kadar içi tozlu kirli kalıyor ki filenin içi bile boncuklandı. Çamaşırdan seleye kalan kıllarda ortada.

24 Haziran 2024 12:29

Hâlâ çözüm bulma çabası yok. 9 aylık evliyim. Depremden sonra zar zor çalışarak evsiz barksız o karda konteynerde çalışarak kazandığım paramla aldığım çamaşır makinesinde tül perdemi yıkamaya korktum önce saten perdemi yıkayıp denemek istedim ve düğmelerine tül çorap geçirdim üstüne de küçük çamaşır filesi geçirdim yıkadım. Sonuç? Daha ne yapabilirim.

Arçelik Çamaşır Makinesi 4 Servis Sonrası Tamamen Bozuldu

18 Haziran 03:29192

Yaklaşık 2,5 sene önce Akçay’daki evim için Arçelik 9100 m model çamaşır makinesini, Arçelik Kuledibi bayisinden sipariş...

Tümünü Gör
Arçelik 9100 Dmx Şikayeti

Arçelik 9100 DmxŞikayeti

Fuat
Arçelik Çamaşır Makinesi Sıkmada Ses Ve Sarsıntı Yapıyor!

Arçelik ÇamaşırMakinesi Sıkmada Ses Ve Sarsıntı Yapıyor!

Şilan
Arçelik Ayıplı Mal Satıyor Ve Ürünün Arkasında Durmuyor!

Arçelik AyıplıMal Satıyor Ve Ürünün Arkasında Durmuyor!

Benay
Arçelik Çamaşır Makinesi 9120 Dmx Hüsranı!

Arçelik ÇamaşırMakinesi 9120 Dmx Hüsranı!

Ramazan
Arçelik Çamaşır Makinesi Fiyaskosu