Arçelik 900KMX Model Kurutma Makinesi Su Tankı Hatası

Arçelik 900KMX Model Kurutma Makinesi Su Tankı Hatası
09 Temmuz 2024 23:03

Arçelik 900 KMX model kurutma makinemde su tankı boş olmasına rağmen çalıştırdıktan birkaç dakika sonra su tankı uyarısı veriyor ve bu nedenle makineyi verimli kullanamıyoruz. Yetkili servisi aradığımda daha üç dört aydır kullandığım, garantisi devam eden ürün için eğer kullanıcı hatası bulursak 500 TL servis ücreti alacağız dediler. Kullanıcıları markadan soğutmaktan başka bir şey değil.

Gamze
Gamze
09 Ocak 2025 11:34

Mart ayında aldığımız Arçelik kmx-900 marka model kurutma makinesi 1 haftadır boşaltmamıza rağmen su tankını boşaltın hatası veriyor. Bunun üzerine dün çağrı merkezini aradığımız da bize servisin geldiğinde arıza tespitini yapınca 500 TL gibi bir ödeme alacağını iletti. O zaman bu ürünün garantisinin ne anlamı var ve yıllardır Arçelik kullanıyoruz kaç defa servis geldi böyle bir şey görmedim ben diyerek sitem ettim. Satılan ürünün garantisinin ne anlamı kalıyor o zaman Allah aşkına? Böyle saçmalık ömrümde görmedim sanki garantisi bitmiş ürün için çağırıyorum servisi. Arçelik'in bu konuya açıklık getirmesini bekliyorum.

22 Kasım 2023 19:34

Arçelik Kurutma Makinesi Su Tankı Arızası Ve Servis Sorunu

28 Ocak 2025 13:57

Arçelik Kurutma Makinesi Su Tankı Sorunu!

09 Nisan 2025 18:29
Arçelik Kurutma Makinesi Su Tankı Sorunu!
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 19:08
Kurutma Makinesi Sorunu Ve Servis Ücreti Şoku