Ahmet sonucu yetersiz buldu

Arçelik 5086 Nf. Plus

05 Mart 2024 11:38

Arçelik 5086 nf. Plus buzdolabım arızalandı. Servis çağırdık ve servise de 400 Tl ücret ödedim. Gelen görevli Kart'ta ve hava klapesinin arızalı olduğunu söyledi.
Ancak; elindeki bilgisayardan bu parçaların olup olmadığını kontrol etti ve parçaların 10 yıldan sonra üretilmediğini belirtti.
Buzdolabım ilk defa arızalandı ve dolaptan çok memnundum şimdi ne yapalım çöpe mi atalım? Bir çözüm bekliyorum.

05 Mart 2024 14:55 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz İ. buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 13:59
Ali sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 18:09

11 Eylül 2023 13:28
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
10 Şubat 2024 14:20
"Arçelik olarak ürün değişimini kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Ancak ürün için en az yüzde 60 indirim yapılmasını beklerdim. Çünkü sorun kullanıcı hatası değildi. Bu şekilde değerlendirme yaparak geri dönüş yapmanız memnuniyetimizi artırmış ve markanıza güvenimizi sağlamlaştırmış olurdu."
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Tamir Edilemeyen Buzdolabı

22 Temmuz 2024 18:42