Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Altus Sıfır Bulaşık Makinesi Üst Kapak Çatlak Ama Ücretli Diyorlar

Altus Sıfır Bulaşık Makinesi Üst Kapak Çatlak Ama Ücretli Diyorlar
13 Haziran 2024 16:50

Yaklaşık 10 gün önce Altus Al 413 p modeli bulaşık makinesi aldım. Ürün Horoz Lojistik tarafından daireme çıkarıldı. Ambalajında hiçbir hasar yoktu. Bir sonraki gün İskenderun'da bulunan şahin soğutma yetkili servisinden bir personel kurulum için geldi. Ürünü açınca üst kapağın çatlak olduğunu gördü. Bende servis elamanına ürünü bu şekilde kabul etmeyeceğini iade etmek istediğimi aktardım. Servis personeli eğer isterseniz iade etmeyin size üst kapağını sipariş edip ücretsiz değişim sağlayacağını aktardı. Bugün 10. Gün ben kapağın geleceğini beklerken şahin soğutmadan beni aradılar ve değişmesi gereken kapağın ücretli olacağını aktardılar. Şimdi ben buradan Altus vicdanı olan yetkilerine sesleniyorum. Benim suçum nedir. Altus'tan ürünmü almak. Ayrıca İskenderun şahin soğutmadan kendisinin en yetkili olduğunu beyan eden sarı saçlı orta dudağı çatlak bayanın müşteriye karşı kibar olmasını öğretin. Böyle ürün benden çıktı ne olursa olsun diyen Firmaya zarardan başka bir şey vermez.

altus-sifir-bulasik-makinesi-ust-kapak-catlak-ama-ucretli-diyorlar-1.pdf
14 Haziran 2024 14:25 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

21 Haziran 2024 00:22

Teşekkürler Altusa yakışan buydu hasarlı ürünü Garanti kapsamında değiştirilecek

22 Haziran 2024 21:23

Teşekkürler mesajını geri alıyorum kapağı değiştirmiyorlar. Servis gelmiyor bana yalan söylediler

Altus Arızalı Ürün Ve Yetkili Servis Sorunu

Zeki
29 Haziran 2024 13:33
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Fadime
02 Eylül 2023 15:53
Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
23 Ağustos 2023 10:18
"Marka ürününün sonuna kadar arkasında durdu fakat yetkili servisten ne arayıp özür dileyen oldu ne de ikame makine bırakan oldu arayıp hakkımı savunmak suçmuş gibi yüzüme telefonlar kapatılıp bağırarak beni susturmaya çalıştılar. Eğer haklarımı bilmeseydim ve üstüne düşmeseydim makinem hala tamirdeydi eminim. Teşekkürler..."

Meryem
01 Temmuz 2024 19:08
Altus Bulaşık Makinesi Eksik Parça
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Altus Bulaşık Makinesi Maratonu: Bitmeyen Arıza Serüveni

Sezer