Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Altus Bulaşık Makinesi Maratonu: Bitmeyen Arıza Serüveni

13 Şubat 2024 14:35

Altus Al 413 l model bulaşık makinemiz uzun zamandır arızalı. Makine programı bitirmiyor. Kaç defa servise gitse de sorunu çözemiyorlar.

Anadolu yakası bölge merkezi, değişim talebi açmamı önerdi. Servis iki kez değişim istemesine rağmen, bölge merkezi talebi reddediyor. Ne makine tamir ediliyor ne de başka bir çözüm bulunuyor. Genel merkeze arıza anının video kaydını göndermeme rağmen dikkate alınmıyor. Müşteri memnuniyeti gibi bir öncelikleri yok.

Bulaşık makinesini tamir edemeden bozuk olarak eve geri getirdiler. Aradığım her yerde 'ilgileniyoruz' diyorlar, ancak bu sadece sözde kalıyor.

13 Şubat 2024 16:46 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

22 Mayıs 09:03
Altus Bulaşık Makinesi Maratonu: Bitmeyen Arıza Serüveni

Bulaşık makinesi bu şekilde yıkıyor. Aslında yıkamıyor desek daha doğru olur. Yine çözüm bulunamıyor. Gelen servis yetkililerine durumu gösteriyorum ekteki resimlerdeki gibi. Sorun olduğunu kabul ediyorlar ama çare bulamıyoruz. 3 yıl daha garantisi var makinenin. Çözüm bekliyorum acil.

Uzun Süredir Devam Eden Bulaşık Makinesi Arızalarına Çözüm Bulunamıyor

23 Mayıs 09:00
Uzun Süredir Devam Eden Bulaşık Makinesi Arızalarına Çözüm Bulunamıyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 12:12
kusurlu-bulasik-makinesi-icin-cozum-bekliyorum-1.docx

Tuncay
14 Aralık 2023 21:32
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Bulaşık Makinesi Sürekli Kirli Yıkıyor Servis Çözüm Sunmuyor

Derya