Altus Kurutma Makinemin Bozulması Ve İk Ay Mağdur Olmam

Altus Kurutma Makinemin Bozulması Ve İk Ay Mağdur Olmam
Gülçin
25 Temmuz 2024 19:29

Altus kurutma makinemi alalı 1 yıl oldu yıl dolmadan su tankı hatası verdi, yaklaşık iki aydır sürekli servis gelip gitmesine rağmen ve bir sürü parça değişmesine rağmen sorun hala devam ediyor. Değişim hakkımı kullanmak istememe rağmen iki kere reddedildi. En son ana kartı değişen makinemin sorunu hala devam ediyor ama hiçbir çözüm yok. Müşteri hizmetlerinden gerekli yardımı alamadığım gibi servis için gelen kişi bu makine şans eseri size kötü makine denk gelmiş dedi. Kişi eve gelmemesine rağmen adreste hizmettedir mesajı iletildi. Bu süreçte Altus'tan kurutma makinesi aldığıma pişman oldum. Eve tamir için başka kişi göndermelerini talep ettim, müşteri hizmetleri not aldık demesine rağmen her seferinde aynı kişi geldi. Sürekli tamir için eve gelmeleri iş saatlerimi sıkıntıya soktu. Ürünü Hepsiburada aracılığı ile aldım. Bu saatten sonra Altus'tan hiçbir şey almam. Ürünün hata verirken resmini çekemedim çünkü hata verdiği zaman genelde odamı basan suyu temizlemekle uğraşıyor oluyordum.

26 Temmuz 2024 13:17 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Kurutma Makinesi İçin Para İadesi Talebim

Aysel
19 Eylül 2025 23:52

Şule
19 Ocak 2025 14:01

Faruk
19 Haziran 2025 11:29
Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

Ridvan
28 Aralık 2024 19:50
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
26 Mart 2024 14:32