Nusret sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 13:23

Merhaba,

Bizde Altus al 509 ey model Derin dondurucu var.

Bundan bir hafta önce derin dondurucu içindekileri eritmeye başladı. Biz de içini boşaltıp 2 gün beklettik. Sonra yeniden çalıştırdık. Bu şekilde yeniden soğutmaya başladı. Ancak 1 gün sonra kırmızı ışık yanmaya başladı.
Biz de yetkili servise talep oluşturduk. Talep no :473460653
Bugün servis geldi ve arkasını çevirdi. Tek bir yere elini attı ve buradan gaz kaçırıyor dedi. Gerçekten baktığımızda evet gaz kaçırıyordu. Ancak orası bir süngere dayanmış olduğu için ses gelmiyordu. Bunu servisin tek noktada atışı ile nasıl bulduğunu sorduğumuzda Bunların hepsinde kronik, buradan arıza veriyor dedi. Kaynak olabilir mi diye sordum, yapılmayacağını ve yeni parça ile değişmesi gerektiğini söyledi. Bu da 4150 TL olarak söyledi. Benim şikayetim şudur. Yetkili servisin tüm bu modellerde aynı noktadan kronik olarak arıza veren bir durumda bu kadar yüksek fiyat çıkarması, bunu ücretsiz veya indirim yapması gerekmez mi. Ben de Viessmann markanın iletişim biriminde çalışıyorum. Tüm sosyal medya hesaplarını yönetiyorum. Biz de çok durumlarla karşılaşıyoruz. Bu şekilde bir cevap ve uygulama doğru bulmuyorum. Markanın sorumluluk almaması durumunda bunu sosyal medyada paylaşacağım. Gerekirse bölge teknisyeni gelsin yerinde tespit yapsın.

Biz bu derin dondurucuyu 04.08.2019 tarihinde Media Markt'tan almıştık. İlave olarak da garanti uzatma almıştık. İlave garantisi de ekteki faturada görülebilir. Biz bu cihaz için bu kadar iyi niyet gösterip, cihaz ile birlikte Media Markt'tan 3 yıl garanti uzatma almışız. Kötü durum şu ki Uzatma'nın garantisi sadece 10 gün önce bitti. Biz bu bu kadar iyi niyet ve gayret gösterirken markanın da bize iyi niyet göstermesini bekliyorum.

19 Ağustos 2024 15:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

23 Ağustos 2024 14:45

Merhaba Bugün beni yetkili servisten aradılar. Yarın (cumartesi ) geleceklerini ve ve parçayı ücretli olarak takacaklarını söylediler. İşte markanın çalışma şekli. Bu kadar görüşmek, yazışma hiçbir işe yaramadı. Kronik arızası olan bir ürün için ne ile karşılayacağını bilsin tüm tüketiciler. Ben zaten sosyal medya ve iletişim departmanında çalışıyorum. Bunun her yere de yazacağım.

26 Ağustos 2024 09:10

Maalesef Altus kendi yetkili servisinin bu kronik rahatsızlık dediği arıza için hiçbir sorumluluk kabul etmedi. Derin dondurucunun arkadaşındaki ızgarayı 4170 TL'ye değiştirdi ve parasını da aldı. Bundan sonra sorumluluğunu kabul etmeyen Arçelik firmasının hiçbir ürününü almayı düşünmüyorum.

İlkan sonuçtan hiç memnun değil

İlkan
18 Haziran 11:47
Servis Sorunu Nedeniyle Derin Dondurucu Mağduriyeti Yaşıyorum
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Altus Al 509 Dondurucu Soğutmuyor

Cem