Selcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 15:34

Yaklaşık 7 aydır kullandığım Altus çamaşır makinem kıyafetleri tozlu çıkarıyor. Servis çağırmama rağmen çözüm bulunamadı. Her türlü deterjan, makine temizleyici kullandım fayda etmedi. Görseldeki gibi koyu çamaşırlarda yeterince belli oluyor. Beyaz çamaşırlarda belli olmasa da çamaşırlar kuruduğunda toz bulutu çıkıyor. Çamaşırları her ne kadar çırpsam da arınmıyor. Artık tozdan alerjik reaksiyon göstermeye başladım. Ürün kesinlikle hatalıdır. Değişim yapılmasını talep ediyorum. Bununla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayetlerimi ileteceğim.

24 Kasım 2024 14:28 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

08 Aralık 2024 17:08

Şikayetimden bir gün sonra geri dönüş sağlandı ve teknik servis göndereceklerini söylediler. Daha önce gelen teknik servis benimle iletişime geçti. Makinede bir sorun olmadığını iddia ederek tekrar gelmeyeceğini belirtti. Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER üzerinden şikayetlerimi ilettim. Ancak sonucu bekleyecek kadar sabrım kalmamıştı. Bosch marka çamaşır makinesi aldım. Fark ettim ki daha önce çamaşır yıkamıyormuşum. Toz sorunum çözüldü. Üstelik leke çıkartıyor ve Mis gibi yumuşatıcı kokuyor. Bu demek oluyor ki Altus pişmanlıktır! Kimseye tavsiye etmiyor ve hakkımı helal etmiyorum.

Esra
Esra

Aynı durumdan şikayetçiyim maalesef, bir çözümü oldu mu?

Selcan

Maalesef. Üstelik birkaç ay sonra buzdolabım bozuldu Neyse ki onu değiştirdiler. Şuan bulaşık makinemden verim alamıyorum arada su akıtıyor. Mikrodalgam ısıtıp ısıtmamak arasında kararsız. Bende yeni evleneceklere ve evini yenileyeceklere kesinlikle Altus'u önermiyorum.

Betül
08 Ağustos 2023 15:26
Altus Çamaşır Makine Sorunum
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
23 Şubat 2024 11:16