Altus Çamaşır Makinesi: Sesli Ve Sorunlu Çalışma

Haydar
08 Aralık 2024 21:12

Makinem Altus 8 kg olup yeni bir üründür. Altus markasının bu kadar rezil edeceğini bilmeden, satıcıların yoğun övgüsü ve baskısı ile almış bulunduk. Aldığımız günden beri sesli bir şekilde anlık durması, geri güçlü bir sesle yıkamaya devam etmesi ve en sonunda da çamaşırları yırtması gibi sorunlar yaşıyoruz. Defalarca arayıp değişim talep ettik, ürün fabrika hatalıymış. Buna rağmen servis yolluyorlar, her gelen başka bir işlem yapıp gidiyor. Huzurumuz kalmadı, artık bir çözüm yeter artık.

09 Aralık 2024 13:50 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Ürünü alalı 6 ay olmadı ise size önerim satıcı ile iletişim geçin satıcı 6 ay süresi içerisinde ürünün ayıplı olmadığını ispatlamak ile yükümlüdür bu sorumluluktan kaçması durumunda vakit kaybetmeden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunun ister ürün değişimi ister para iadesi ister ayıp oranında indirim ya da ücretsiz onarım haklarınızdan istediğinizi kullana bilirsiniz bu garantili tüm ürünler için geçerlidir aklınızda bulunsun

Altus Çamaşır Makinesi Sorunu

Bekir