Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Altus Buzdolabı Dijital Derece Ayarı Doğru Çalışmıyor

29 Eylül 2023 20:28

Altus alk 471 inox buzdolabının dijital derece ayarı işlevsiz. Örneğin dijital derece ekranında buzdolabı 8 dereceye ayarlıyken, buzdolabı içerisine yerleştirdiğim hassas termometre 4 dereceyi gösteriyor. 1 derecelik yanılmayı tolere edebilirsiniz ancak 4 derecelik bariz fark buzdolabında bir problem olduğunu gösteriyor.

30 Eylül 2023 14:58 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

24 Ekim 2023 21:01

Altus müşteri hizmetleri Denizli servisini evime yönlendirdi. Öncelikle servisin hizmetinden ve telefonda görüştüğüm kişinin üslubundan ve yaklaşımından hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. Servis her şeyin normal olduğunu söylüyor. Buzdolabınız normal, üzerindeki değerler önemli değil dikkate almayın diyor. Buzdolabımın dijital ekranında soğutma derecesi 4 derece olarak görünürken, sular buz tutuyor. Bu nasıl normallik?

24 Ekim 2023 21:08

Bir daha Altus ve kardeş markalarından ürün tercih etmeyi düşünmüyorum.

Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Altus Buzdolabı Sürekli Arızalı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Ceylan
03 Eylül 2025 22:55

Nurselin
17 Haziran 2024 19:45
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Altus Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Yasin