Sevda sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 13:03

Altus NIX 445 bulaşık makinesi aldığım güne ne diyeyim olsun. Ürün hem kırık hem kurutma yapmıyor. 1 aydır servis bekliyorum. Gelip rapor tutup paketleme yapması için her gün başka bir şey ile karşıma çıkıyorlar. Karabağlar şubesi Konak şubesine, Konak şubesi Karabağlar şubesine suç atmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Merkez ise sadece dinliyor, çözüm yok. Her yere gerekli şikayetlerimi yazacağım, cihazınızı evimden alasıya kadar böyle saçmalık görmedim hayatımda. Merkeze ilettik, servisin gelip paket yapması gerekiyor. Bana dönüş yapıp cihazın paketleme işlemini siz yapacaksınız (Karabağlar servisi H***** Hanım) dediler. Tamam, ben yapayım sorun değil. Ben ek 4 yıl garanti aldım, kireçleme başlığı aldım, bunları kim sökecek oradan iadesini kim yapacak soruyorum, cevap yok.

17 Aralık 2024 18:36 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

04 Ocak 2025 12:39

Altus markası aldığım makineyi yeni cihaz ile değiştirdiler gelen cihaz asla kurutma yapmıyor. Kaç kere servis geldi ayarları yapılmamış deyip ayar yapıp gidiyorlar ve sonuç aynı ücret iadesi talep ediyorum aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım elimde fotoğraf video var ki kaldı ki servis gelip kendi de görüyor

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
20 Mart 2025 04:05
Altus Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Altus Bulaşık Makinesi İle Yaşanan Sorunlar Ve İade Talebi

Adem