Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Altus Al 6103 Arızalı Çamaşır Makinesi

29 Ağustos 2023 22:47

Altus al 6103 l Marka çamaşır makinem aldığımdan beri sıkma esnasında aşırı derecede ses çıkarıyor. 50 kere servis gelmesine rağmen sıkma esnasındaki kendini parçalayacakçasına ses çıkarma sorunum giderilmedi. İlk gelindiğinde makinenin parke üzerinde bulunmasından ötürü sıkma esnasında bu ses geldiği düz zeminde bulunması gerektiği belirtildi.

Taş zemine çektik bu sefer de ses geldikçe (zamanlama ayarı olan) makineyi durdurup çamaşırları dengeli dağıtmam gerektiği söylendi. Düzelmedi. Bir vakum getireyim dedi. Ayaklarına sayın yetkili. Son gelişinde ayak kısmına vakumumsu birtakım şeyler taktı makine hala takır tukur. Çamaşır yıkayamıyorum.

Böyle sorumsuzluk böyle geçiştirmece böyle bir insan yerine koyulmama görmedim. Daha alalı beş ay olan garanti kapsamındaki makinemin acilen değişimini rica ediyorum. Zira Tüketici Mahkemesi'ne müracaat edeceğim. İlgili örnek görüntü ekte bulunmaktadır.

31 Ağustos 2023 12:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

03 Eylül 2023 22:44

Teknisyen gelip 2 adet yazlık t-shirt ve bir adet şort tıkayıp makine de bir sorun yok şeklinde bilgi geçti. 6 kg kapasite bu mudur? Değişim talebi yine oluşturulmuş. Ama hala bir çözüm yok. Hala çamaşır yıkayamıyorum. Acilen değişim istiyorum acilen!

Eren
Eren

Merhaba, aynı sorun bende de var nasıl bir yol izlediniz? Çözüme ulaştınız mi bilgilerinizi rica ederim.

Zeynep

Çözülmedi maalesef. Kg nedeniyle bu serinin hatalı olduğunu düşünüyorum. Üstüne ödeme yaparak kg fazla olan bir model aldık.

Tekrarlayan Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

Hatice
06 Kasım 2025 20:35
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

İki Aydır Onarılmayan Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Servis Desteği

Ezgi