Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
13 Eylül 2024 11:40

A101 internet sitesinden 29.07.2024 tarihinde 1 çift Birkenstock arizona eva erkek terlik aldım. Fakat yaklaşık 3 hafta sonra sol ayağımda terlik içindeki yazılar atmaya başladı. Müşteri hizmetleri ile görüşüp şikayetimi bildirdim. Bana kullanıcı hatası diye geri dönüş yapıldı. 3 haftada nasıl yazılar atabilir anlamış değilim. Pazardan alınan terliklerin yazıları bile 3 hafta da atmaz. Terliklerin iadesini ve yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Birkenstock firmasına yakışmadı bu terliklerin kalitesi.

A101'den Alınan Birkenstock Terliğin 6 Günde Parçalanması Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alınamaması

Kazım
21 Ağustos 2025 13:10
a101den-alinan-birkenstock-terligin-6-gunde-parcalanmasi-ve-musteri-hizmetlerinden-yanit-alinamamasi-4.jpg
İlayda sonucu yetersiz buldu

A101'den Satın Alınan Birkenstock Terliklerin Orijinalliği Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

İlayda
11 Temmuz 2025 16:02
a101den-satin-alinan-birkenstock-terliklerin-orijinalligi-ve-iade-surecinde-yasanan-magduriyet-6.jpg

Ahmet
20 Temmuz 2024 11:15
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
07 Temmuz 2023 22:17