Aramadığım halde ya da cebimde yanlışlıkla araması durumun da 1 veya 2 dakika maksimum 5 dakika bile olsa 110 TL faturama ilave edilmiştir. Babama 110 TL fatura gelmiştir. Ben bunu kullanmadım veya aramadım bu sorunun çözülmesini gereğinin yapılmasını arz ederim
30 TL yükledim bir kere aradım istediğim numarayı anlattım yüzüme kapandı. Bir kere daha aradım daha konuşurken tak kapandı. Toplasan 1 dakika konuşmadan bitti tl. Siz ne kadar saygısız insanlarsınız ya.
Bakın birader mesajımı alın ve adam gibi yanlışınızı düzeltin. Dün, yani 09.04.2021 tarihinde 7:05 'de 118 80'i aradım, 1 dakika çaldı ve hiçbir operatöre bağlanmadan, ulaşmadan, yani 1 dakika dııııt sesiyle beraber benden 11 küsur tl para kestiniz. Dün tekrar şikayetimi iletmiştim ve bana konuştuğu...
11880 i aradım hiçbir bilgilendirme yapılmadan faturama 80 TL yansımış en azından yönlendireceğiniz zaman ücretli olduğunu söyleyebilirdiniz. Tamamen dürüstlük kurallarına aykırı haksız kazanç sağlamaya çalışılıyor. Hukuki yola başvurarak hakkımı arayacağım.
23 dakika konuşmaya 226 TL faturaya yansıtıyorsunuz. Bir numara sordum ve numaraya bağladınız numarayla da konuşmam kısa sürdü. Kesinlikle aramayın dakikası 4. Bilmem kaç kuruş diyorsunuz 23*5 115 TL eder nasıl bir iş var çözülmemiş.
1 dakika 25 saniye konuşmaya nasıl 20 TL kesilebilir. Anlam veremiyorum. Kimin aradığı hakkında da bir bilgim yok ama bu ilk ve son olur. Saniyeye kaç kuruş alıyorsunuz yahu. Bu kadar da değil yani. 20 TL nedir 1 dakika için. Yazık.
118 80 hiçbir bilgi vermeden para kesintisi yapmış sabah Türk Telekom müşteri hizmetlerini Google'dan arama yapıp aradım fark etmedim 11880 ni çevirmiş anlayınca hiçbir bilgi almadan tekrar kapattım. 15.78 TL faturaya yansıtmış ne bilgi verdiğinizde kesinti yapıyorsunuz. Böyle haksız kazanç olmaz ye...
118 80 internet sayfası çalışmıyor. Her seferinde bütün alanları dolduruyorum fakat aynı hatayı alıyorum. Tekrar arayıp paramın boşuna gitmesini istemiyorum bu tarz bir servisleri varsa arama yapacağım. Lakin ulaşmak imkansız anladığım kadarıyla. Buradan da ulaşabilirlerse çok mutlu olurum.
Ben 11880'i daha önce hiç aramadım. Fatura detaylarıma bakılabilir bu ay aramışım ve bana 450 TL fatura geldi benimde bunu ödeyecek dururum yok. Kullanmadığım bir şeyi ödemek istemiyorum.
Türk Telekom müşteri hizmetlerine bağlanmam gerekirken direk link olarak 11880 numara çıktı bende direk aradım. Müşteri hizmetleri ile bağlantısı olmayan bir numaraymış beni onlara bağlarken 200 lira birden fatura geldi. Bu nasıl bir haktır, önce de şikayet etmeme rağmen hala fatura iptal edilmiyor....
Asla aramadığım halde faturama 20 TL yansıtılmış ve Vodafone 'u aradığımda bana 11880' i aramışsınız 4 dakika konuşmuşsunuz onun için bu para kesilmiş dediler. Asla aramadığımı biliyorum ama bunu kanıtlayamıyorum. Kafayı yemek üzereyim...
Faturamdan para çekildi ve nasıl oldu bilmiyorum yaklaşık 60 TL para çekildi sadece aradım 5 dakika bile olmadan 118 80 benden para çekti. Nasıl çekti niye çekti bilmiyorum ama hemen düzeltilmesini istiyorum. Lütfen yardım edin kendi numaram üzerinden bana ait faturamdan para çekildi.
11880'i arayıp yönlendirme yapmışlar bende 8 dakika konuşmuşum yönlendirdikleri numara ile, 80 TL ücret yansımış faturama bu arada Vodafone kullanıyorum nedir bu bunlar elele vermiş haksızlık yapıyorlar kimi kime şikayet edeceğiz?
Bana acil yardımcı olun kafayı yiyeceğim 9 dakika 26 saniyelik bir görüşmeye nasıl 100 TL yansıyor. Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz çabuk düzeltin yardımcı olun bana sizden haber bekliyorum.
11880 henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
160 şikayet
11880 Ücret Kesintisi Yapıyor
11880 İnternetten Ulaşmak İmkansız
11880 'i Kullanım Yapmadığım Halde Faturama 450 TL Tutar Çıkarılmış
11880 Mağduriyeti Giderilmesi
11880 Asla Aramadığım Halde Ücret Kesti!
11880 Faturamdan Para Çekildi
11880 Fatura Haksızlığı
11880, 2 Dakika Konuşmama 23 ₺ Faturama Ücret Yansıttı!
Birkaç gün önce 118 80 ile kısa bir görüşmem oldu ve 2-3 dakikalık konuşma için 23₺ fatura kesmişler. Tam bir saçmalık. 2-3 dakika için 23₺ konuşma ücreti nedir? Böyle olacağını bilseydim hiç aramazdım. Ücret bilgisini önceden söyleseydiniz keşke
11880 İki Dakikalığına 19 TL
Vodafone hattından aranan 118 bilinmeyen numarayı aramak, 2 dakikalığı 19 TL resmen haksızlık yapılıyor. Kesinlikle aranmaması gereken bir numara.
11880 Çok Az Konusmama Rağmen Çok Fiyat Yansıdı!