Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Papara

tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 3.2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Papara ile ilgili bir şikayetin mi var?
67.997 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 saat önce

Papara Veli İzni Bildirimi Gözükmüyor

Papara'da veli onayı istiyor, ancak velime bildirim gelince hesap açıp onaylayın dedi. Hesabı açtık, ancak veli onayı bekleniyor diyor. Biz nasıl ana sayfada gözükür diyor ama gözükmüyor. İki sefer müşteri hizmetlerini aradık, ama çözüm olmadı. Başka cihazdan da denedik, olmadı. Yardımcı olun lütfen...

Ali
2 saat önce

Papara NFC Datası Doğrulanamadı

Papara kimlik okumuyor. Papara kartımı alabilmem için hesabı onaylamam gerekiyor bunun için de telefonumun NFC özelliğini kullanarak kimliğimi okutmam gerekiyor. Yapıyorum %100 oluyor fakat NFC datası doğrulanamadı diyor kılıfı çıkararak yaptım tabii ki orada ne yazıyorsa. Yani Papara kartı almam ge...

Papara NFC Datası Doğrulanamadı
2 saat önce

Papara Gray Kartım Olmasına Rağmen Sözleşmeli Kullanıcı Sayılmıyorum

Papara Gray kartım var. Aktive de ettim fakat para transferi ile göndermek istediğimde karşıma bilgilendirme ekranı çıkıyor ve Black card'a başvur veya para yatır seçeneği çıkıyor para çekme işlemi uygulayamıyorum sözleşmeli kullanıcı sayılmadığım için

Ali
3 saat önce

Papara Hesabım Askıya Alındı

Papara hesabımı geçici olarak askıya aldı. Tüm param içerisinde kaldı. Kesinlikle olağan dışı veya yasaklı herhangi bir yapılmamıştır kaç kere denedim olmadı destek ekibine mail attım ilgilenmediler açılmasını istiyorum artık ne yapsam olmadı başka hesap açtım kendi numaramı da kullanamıyorum ilgile...

Papara Hesabım Askıya Alındı

Papara Kart Canlılık Kontrolü

Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünden geçemiyorum bir türlü (Onaylama işlemin başarısız. Başını sağa ve sola çevirdiğinden emin ol.) uyarısını veriyor. T. C. Kimlikteki fotoğrafla eşleştirme yapıyorsa yeni kimliğimi 5 yıl önce aldı...

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçmedi

Papara hesabımı onayladım, kartımı sipariş ettim ve elime ulaştı geçen hafta. Bir IBAN'a para göndermek istiyorum fakat hesabım sadece "approved" yani onaylanmış bir hesap. Sözleşmeli hesabın gereksinimlerini tamamlamış bulunmaktayım ama hala faydalanamıyorum.

Papara Kartım Var Ama Sözleşmeli Hesaba Geçemedim

Papara kartı aldım ama sözleşmeli hesaba geçemedim hesabım şu anda onaylı olarak gözüküyor bana bu mailden dönüş sağlayın Papara y*************@gmail.com kartı ben teslim almadım annem teslim almış. Yardım edin bana Papara hesabımın sözleşmeli olmasını istiyorum.

Papara Kart Veli Onayı

Veli onayı için gelen linke de SMS'e de tıklıyorum ama olmuyor uğraşıyorum lütfen yardımcı olun. Velim Papara hesabı var çocuğunu onayla kısmı da geliyor fakat tıkladığınızda hiçbir değişiklik olmuyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Papara Kart Sözleşmeli Hesap Hatası

: "Papara kartımla para gönderemiyorum, para yatıramıyorum ve para çekemiyorum. Kartımı aktifleştirdim."

5 saat önce

Papara Veli Onay İzni

Papara kartı için veli onayı gerekiyor, ancak davet gönderildiği halde bildirim gelmiyor. Çağrı merkezini 4 defa aradık, ama çözüm bulunamadı. Tekrar deneyin diyorlar. Lütfen yardımcı olun. Sevinirim.

Papara Hesabıma Atılan Paranın Düşmemesi

Papara'ma atılan paralar hesabıma düşmüyor güncellenmiş olduğu halde. Papara no ile geliyor diğer türlü artık gelmiyor. Bir değil birden fazla para yollanıldı. Fakat gelmiyor hesabıma. Yeni yeni olmaya başladı lütfen çok hızlı acil yardım ediniz lütfen!

Papara Black Kart Hala Gelmedi

16 Mayıs tarihinde Papara Black kart onayım yapıldı. 19 Mayıs tarihinde AGT kargoya verildi ancak hala bana ulaşmadı. Karta ihtiyacım. Var defalarca aramama rağmen sorun çözülmedi. Hem Papara müşteri hizmetleri hem AGT müşteri hizmetleri sorunu çözemiyor.

6 saat önce

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçmiş Olmama Rağmen Onaylı Hesap Gözüküyor.

Benim Papara hesabım onaylı hesaptı fakat daha sonra blackcarda geçiş yaptım ama Yaptığım halde hesabımda onaylı hesap yazıyor oysa ki aktive etmiştim de ve para gönderemiyorum bu konu hakkında bir geri dönüş sağlayabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler

Papara Cashback Yatırılma Sorunu

Papara hesabımla her ay Youtube.com ® Premium üyeliği ödemesi yapıyorum ancak her ay yarısı tekrar yatırılırken bu ay cashback sadece 1 kuruş olarak yansıdı. 29,99TL'lik harcamadan 19,99TL olarak yatırılması gerekiyor. Bu hatanın düzeltilmesini talep ediyorum.

Papara Hesabımın Kapatılmasını İstiyorum

Depremzedelere burs veren bir vakfa başvurdum dolandırıcılarmış onların mail ve telefon numarasıyla açıldı. Benim kimlik bilgilerimle devam ettik. Ben bu hesabı tamamen kapatmak istiyorum. 31 Mart 2023 saat 21.00 dan itibaren adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Acilen hesabın kapanmasını ta...

Papara Paramı Nasıl Alabilirim

Merhaba ben PTT kartımla Papara hesabıma 900 lira para atmak istiyordum ama ATM paramı yuttu ve PTT müşteri hizmetleri bana bankanızla iletişime geçmemi söyledi ben bu durumda dilekçe yazmam gerekiyordu ve yazdım bu dilekçenin öneme geçmesini istiyorum iyi günler

Paparamda Kontrol Ediliyor Hatası Veriyor

Paparamda kontrol ediliyor yazıyor lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen yardım edin lütfen

Papara Veli Onayı Dir

Papara kartı almak istiyorum ama alamıyorum hesabımı açtım ama veli onayı yüzünden cart sipariş edemiyorum annemin telefonundan yapamıyorum bozuk olduğu için lütfen yardim eder misiniz bir çözüm bulamadım geri dönüş sağlarsanız çok sevinirim iyi günler

Papara Veli Onayı Dir
  • profile
1 Destekçi

Papara Üzerinden Başkaları Hesabımı Kiralayıp Yanılttı

Başka hesaptan benim kimlik bilgilerimle hesap açıldı internet üzerinden iletişime geçtiler yanıltıcı kişilermiş telefon numarasıyla açıldı. Benim kimlik bilgilerimle devam ettik. Ben bu hesabı tamamen kapatmak istiyorum. 01.12.2022 Tarihinden sonra yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Hesabın ac...

8 saat önce

Papara Kartı Aktif Edemiyorum

Merhaba bugün Papara kartımı teslim aldım ama aktiflemek için uygulamadan karta her bastığımda uygulama versiyonunu güncellemek ister oysa uygulama günceldir, daha fazla güncelleyemedim. Benim kardeşim de aynı sorunu yaşıyor lütfen bana yardımcı olur musunuz

Papara Kartı Aktif Edemiyorum

Marka Profili

Papara, 6 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Papara, 6 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

PaPara nedir?
PaPara; internet üzerinden yapılan alışverişlerde kullanıcıların güvenli bir şekilde ödeme alımasını ve yapmasını sağlayan online cüzdandır.
PaPara müşteri hizmetleri numarası nedir?
PaPara müşteri hizmetlerine 0850 340 0 340 no’lu numaradan ulaşabilirsiniz.
PaPara hesap açma işlemleri nasıl yapılır?
PaPara’da hesap açmak için “Hesap Oluştur” menüsüne girerek buradaki bilgileri doldurmanız gerekmektedir.
PaPara güvenilir mi?
Türkiye’nin en çok kullanılan ön ödemeli platformu haline gelen PaPara güvenilir mi diye merak ediyorsanız buraya tıklayarak Şikayetvar üzerinde yer alan kullanıcı yorum ve şikayetlerini inceleyebilirsiniz. Arzu ederseniz siz de sayfamızdan PaPara şikayet ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Papara Nedir, Ne İşe Yarar?

Papara, ilk olarak 2016 yılının Nisan ayında faaliyete başlayan ve en temel tanımıyla bir "Elektronik Para Kuruluşu" olarak ifade edilen bir sanal ödeme aracı olarak bilinmektedir. Kurulduğu yıl Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından izin alarak yasal faaliyetlerine başlayan Papara nedir olarak bakıldığında, hem bir ödeme aracı hem de bir ön ödemeli kart üreticisi olduğunu söylemek mümkün oluyor. Papara kart olarak adlandırılan bu ön ödemeli kart, markanın MasterCard logolu olarak ürettiği Türkiye'nin ilk bağımsız ön ödemeli kartı olarak geçmektedir. Papara markası aynı zamanda hem MasterCard hem de Bankalararası kart Merkezi üyesidir. Şu an için firmanın 50'yi aşkın çalışanı ve yüzbinlerce kullanıcısı bulunmaktadır. An itibariyle saniye başına 7 işlemin gerçekleştiği Papara platformu, Türkiye'nin en çok kullanılan ön ödemeli platformu haline gelmiştir.

Papara Üzerinden Hangi İşlemleri Gerçekleştirebilirim?

Papara kullanarak yapabileceğiniz pek çok bankacılık işlemi bulunuyor. Papara para yükleme, para gönderme ve alışveriş yapma gibi farklı hizmetleri kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Ücretsiz olarak bir Papara hesabı açtıktan ve platforma üye olduktan sonra bu işlemleri 7/24 özgürce yapabilme fırsatına sahip oluyorsunuz. Örneğin Papara hesabınıza para yüklemek için ATM ve havale yöntemlerini kullanabilir, banka hesabınızdaki parayı Papara hesabınıza yükleyebilirsiniz. Papara'nın anlaşmalı olduğu 40.000'den fazla ATM ve havale yapmanızı sağlayacak 15 adet banka var. Papara elektronik ödeme platformunun sunduğu bir diğer hizmet de para gönderme. Havale ve EFT seçeneklerinden birini kullanarak para gönderebileceğiniz gibi sadece cep telefonu ya da e-posta bilgilerinizi girerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik Papara ücretleri söz konusu olduğu platform üzerinden para göndermek her zaman ücretsiz. Platformun üyelerine sunduğu bir diğer hizmet de alışveriş kolaylığı. Papara hesaplarınıza yükleyeceğiniz dilediğiniz miktarda nakit para sayesinde hem online, hem online dünyada alışveriş yapmanız mümkün. Papara’nın anlaşmalı olduğu yüzlerce markanın e-ticaret sitesinde güvenli alışveriş imkanına sahip olabileceğiniz gibi, yine anlaşmalı mağazalarda, restoranlarda ve işletmelerde özgürce ödeme yapabilirsiniz. Eğer siz de Papara satın almak ve Papara kart sahibi olmak istiyorsanız, markanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Papara iletişim bilgilerine de yine resmi web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

Papara Kullanıcı Yorumları

Papara müşteri hizmetleri, kullanıcılarına markaya daima erişebilme imkanı sunan esneklikte hizmet veriyor. Bununla birlikte markaya dair gerçek kullanıcı yorumlarını ve kullanıcı geri bildirimlerini bu sayfa üzerinden bulmak mümkün oluyor. Papara şikayetleri, tüketici görüşleri ve feedback'leri, bu sayfa üzerinde toplanarak diğer kullanıcılara ışık tutma görevini üstleniyor. Eğer siz de bir Papara kullanıcısıysanız ve platform üzerinden yaşamış olduğunuz deneyimleri diğer üyelerimizle paylaşmak isterseniz, hemen giriş yaparak tecrübelerinizi iletebilirsiniz.