Lennon Wear
Lennon Wear Verdiğim Sipariş Gelmedi
Merhabalar Lennon wear sitesinden söylediğim siparişimi 1 hafta geçmesine rağmen göndermediler arıyorum açmıyorlar açsalar bile gönderiyoruz bugün deyip geçirtiyorlar eğer göndermeyecekler ise para iadesi talep ediyorum. İlgilenmenizi istiyorum kolay gelsin
Lennon Wear Sipariş Sorunu
1 adet t-shirt sipariş ettim, 1 hafta oldu ne kargo verildi ne de iletişime geçildi. Instagram DM kapalı, WhatsApp üzerinden iletişime geçmek istediğimde 1 gün sonra cevap verildi ve ekran görüntüsü almamız için aradılar, ters ters konuşuyor ve yüzüme kapattı. Ticareti biz öğreteceğiz. 😉
Lennon Wear Kargoya Siparişim Verilmedi
Merhaba. Salı günü Lennon wear adlı giyim sayfasından sipariş vermiştim daha kargoya verilmemiş herhangi bir kargo mesajı da gelmedi. Satıcıya yazdım ilgilenmedi. 2 gün oldu. Daha önceki siparişimde böyle bir sıkıntı yaşamamıştım sipariş ıd:996388635 ürünün pazar gününe kadar acelesi var
Lennon Wear Bayram Siparişim Hala Kargoya Verilmedi
Bayramda sipariş verdiğim ürünler 2 hafta olmasına rağmen kargoya verilmedi ve hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum. Arıyorum, meşgule atıyorlar, tekrar arıyorum açmıyorlar. Instagram'dan yorumlarımı siliyorlar, WhatsApp'tan hiçbir şekilde geri dönüş yok.
Lennon WEAR'dan Ürün Aldım 17 Haziran Günü Hala Gelmedi
İyi günler. Ben Lennon wear'dan 17/06/2024 tarihinde ürün siparişi verdim. 858400650 sipariş numarası, Daha kargoya verilmemiş, Herhangi bir mailde bana gelmedi kargoyla ilgili, bunun nedenini öğrenebilir miyim? Eğer sipariş ettiğim ürün, kargoya verilmeyecekse para iademi yapmanızı istiyorum. İyi ç...
Lennon Wear Siparişim Nerede? - 11 Gündür Bekliyorum!
Lennon Wear'dan 1 parça t-shirt sipariş ettim. 11 gün önce işlem onaylandı ve ödeme yapıldı. Fakat takip numarası veya kargo şirketiyle alakalı bir mesaj gelmedi. Sayfanın bıraktığı numaraya yazıp arıyorum fakat bir geri dönüş alamadım. Lütfen yardımcı olur. musunuz. Sipariş numaram:5474***18
Lennon Wear Yanlış Ürün Ve Kalitesiz Hizmet Deneyimi
Hayatımda böyle bir sorumsuzluk görmedim. Beyaz sipariş ediyorum, siyah geliyor. Ürün kalitesiz, kumaşı çok kalın, kazak gibi. Değişim yapıyorum, 2 hafta beni oyalayıp yine büyük beden t-shirt gönderiyorlar. Sitede olan çoğu ürün mağazada yok. Hayatımda böyle kötü bir mağaza görmedim.
Lennon Wear Üyeliksiz Sipariş İptali
Ürünüm hakkında çok şikayet okuduğum için iptal ettirmek istiyorum fakat üyeliğim yok yardımcı olur musunuz? Sipariş no:202336469 WhatsApp Instagram'dan yazdım ilgisiz cevaplar vardı benimle aynı problemi yaşayan onca insan var siparişimi iptal eder misiniz
Lennon Wear Yanlış Ürün Gönderimi Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Pantolonları farklı gönderiyorlar, bedenler farklı. Kıyafetlerde aynı şekilde siyah yerine beyaz gönderiyorlar. Bu durum birçok kişinin başına gelmiş maalesef. Yazdığımızda ilgilenmiyorlar, geri dönüş olmuyor. Israrla yazdığımızda arıyorlar ve 'dükkana gel, orada da böyle konuş' tarzı tehditler savu...
Lennon Wear Kargo Ve Takip Numarası Gönderilmedi
Lennon Wear'dan 3 parça t-shirt sipariş ettim. 3-4 gün önce işlem onaylandı ve ödeme yapıldı. Fakat takip numarası veya kargo şirketiyle alakalı bir mesaj gelmedi. Sayfanın bıraktığı numaraya yazıp arıyorum fakat bir geri dönüş alamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Lennon Wear Kargom Yola Çıkmıyor
İki gündür kargom yola çıkmıyor. Sipariş verirken takip numarasını almayı unuttum. Numarayı aradığımda cevap verilmiyor. Takip numarası istiyorum. Hiç cevap vermiyorlar. Kargom da yola çıkmıyor. Bir an önce çözülmesini istiyorum. Artık en kötü ihtimalle paramın iade edilmesini istiyorum.
Lennon Wear Yanlış Ürünler Geldi
Lennon Wear adlı mağazadan üç parça ürün satın aldım, ancak ikisi yanlış geldi. İstediğim ürünlerin siyah olanlarını göndermişler. Böyle bir durumda değişim ya da iade yapmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Sipariş verirken üye olmadan işlem yapmıştım.
Lennon Wear Sipariş No 850502746
Instagram üzerinden Shopier aracılığıyla sipariş verdim. Siparişim kargolanmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, pazartesi gününe kadar siparişim kargolanmazsa paramın iade edileceği söylendi ancak bu da gerçekleştirilmedi. Mesajlarıma cevap alamıyorum ve telefonlarıma da cevap verilmiyor. Ödediğim...
Lennon Wear 5 Gün Bekleyiş: Siparişim Nerede?
Siparişim 5 gündür kargoya verilmedi. Mesaj yazınca da görüldü attılar. Güvenilir site olmadığından şüpheleniyorum muhtemelen göndermeyecekler siparişimi. Derhal siparişimin gönderilmesini istiyorum eğer gayri hukuki bir şekilde göndermezlerse hukuki süreci en kısa sürede başlatacağım.
Lennon Wear Ürünüm Gelmedi Ve Para İade Edilmedi
Shopier üzerinden bir mağazadan alışveriş yaptım, ancak bir haftadır 'bugün, yarın' denilerek kargoya verilmedi. Bugün iptal edildiğini ve 1-2 gün içinde hesaba iade edileceğini söylediler ama pek inanmıyorum. Shopier'den yardımcı olmalarını ve paramı hemen iade etmelerini istiyorum.
Lennon Wear Usulsüzlüğü
Lennon Wear tüketici hakkını ihlal ederek ürünümü iptal etmiyor. Ben siteden ürün aldım kargoya verildiği hakkında daha bilgi dahi vermeden ürünü iptal etmediğini söylüyor. Bu tüketici hakkını tüketerek mağdur yemektir.