Huseyin sonuçtan çok memnun

Ziraat Bankası ARN Kodu (Booking.com Para İadesi)

Ziraat Bankası ARN Kodu (Booking.com Para İadesi)
20 Mart 2024 14:43
Huseyin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim bugün param iade edildi, ilginiz için tekrardan teşekkürler iyi günler.”

Ziraat Bankası ARN kodu sorunu yaşıyorum. Booking.com üzerinden Mısır tatili satın aldım ancak sağlık nedenleriyle ücretsiz iptal ettim. İptal işlemi 6 Mart tarihinde gerçekleşti. Booking.com yetkilileri, iadenin 7-12 gün içinde yapılacağını belirtti. Müşteri temsilcileri ile iletişime geçtiğimde iadenin yapıldığını söylediler ve ARN kodunu verdiler. Kod şu şekilde: 74987504066001234399022. Şimdi Ziraat Bankası'nı aradığımda sistemde 6 Mart'ta işlem açıldığını ancak paramın henüz hesabıma geçmediğini belirtiyorlar. Booking.com'a yazdığımda ise iadenin yapıldığı bilgisi veriliyor. Uluslararası banka ARN kodu veriliyor ve vatandaş olarak Booking.com ile Ziraat Bankası arasında sürekli mekik dokumam gerekiyor. Kendi paramın ivedilikle hesabıma geçmesini istiyorum. Booking.com ve Ziraat Bankası'ndan rica ediyorum; lütfen yardımcı olun. Zaten hastalık nedeniyle zor durumdayım ve paraya ihtiyacım var. Bu para benim; neden insanları mağdur ediyorsunuz?

20 Mart 2024 14:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Huseyin
Huseyin
20 Mart 2024 15:22

20 Mart 2024 15:53

Değerli Müşterimiz Sn. Hüseyin A., Teşekkür mesajınızı almaktan mutluluk duyduk. Bankamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, esenlikler dileriz Saygılarımızla, T.C Ziraat Bankası A.Ş.

Ötüken
Ötüken

Paranız nasıl geri iade edildi harcama itirazı yapmanız gerekti mi?

Buket sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 19:57
İptal Edilen Rezervasyon Ücreti Hala İade Edilmedi
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 02:39
İptal Edilen Rezervasyonun İadesi Yapılmadı: Booking.com Ve Banka Arasında Mağduriyet

Ziraat Bankası Kategorileri