Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 16:35

Yapı Kredi Bankası'nda yapmış olduğum fatura ödeme işlemini daha sonra iptal ettiğim için ertesi gün mobil bankacılığa girişim engellendi. Açtırmak için başvurmama rağmen an itibarıyla 8 saat sonra bile mobil bankacılığa giriş yapamıyorum. Kartımda olmadığı için parasız kaldım. İşim gereği ayın 10-15 gününü yurt dışında geçiriyorum. Bu olay başıma oradayken de gelebilirdi. Fatura iptali için mobil bankacılık blokesi koymak yerine telefonla arayıp işlemin bana ait olup olmadığını sormaları çok daha isabetli bir davranış olurdu. Telefon bankacılığı aracılığıyla hiçbir işlem de yapılamıyor. Üstüne üstlük şube kapalı, akşam saat 22 oldu ve hala bir aksiyon alınamıyor. Bu kadar mantıksız bir sistem olmamalıydı. Bir teyit telefonuyla halledilebilecek bir sorunu bu noktaya getirmenin sadece müşteriyi mağdur etmekten başka bir amacı olabileceğini düşünemiyorum. Yapılan uygulama son derece anlamsız.

Ali
Ali
16 Temmuz 2024 10:56

Hala sorunu çözmediler uygulamanın yaptığı bir fatura ödeme butonu bunu ne zaman ne sıklıkla yapacağımızı bize iletmiyorlar sonra bloke koyuyorlar

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Mobil Bankacılık İptali

09 Şubat 2024 22:39
Yapı Kredi Bankası Mobil Bankacılık İptali

10 Mayıs 2025 05:57
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Bilgilendirme Yapılmadan Mobil Bankacılık Erişimim Engellendi

17 Ağustos 2025 02:30
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi'de Sürekli Engeller Ve Çözümsüzlük

08 Nisan 2025 18:28
Can sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 20:32
Yurt Dışında Mağduriyet: Yapı Kredi Bankası'nın Erişim Engeli Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Yapı Kredi Bankası Kategorileri