Yapı Kredi Bankası Mersin Mezitli Şubesi

20 Aralık 2023 12:04

Yapı Kredi müşteri hizmetleri hiçbir şekilde işlemlerimi çözmüyor ve bana yanıt vermiyor. Bir POS iptali işlemim var ve hala çözüme kavuşmadı. Müşteri temsilcisi yetkilisinin raporlu olduğunu söyleyerek başka hiç kimse bana yanıt vermiyor. Eğer acil dönüş yapılmazsa, yasal yollarla hakkımı aramaya başvuracağım.

26 Aralık 2023 15:31

2022 yılında açmış olduğum iş yerimde farklı bir banka ile başlamama rağmen Yapı Kredi Bankası saha elemanı olan y*** isimli bir kadın tarafından Yapı Kredi Bankası ile ilgili kampanyalı teklif geldi. Bende çalışmak istedim. Ben talep etmediğim halde kampanya dahilinde bir adet mobil pos cihazı hediye edileceğini söyledi. Halihazırda kullandığım yazar kasa pos cihazım mevcut olduğundan ona ihtiyacım olmayacağını belirttim fakat kuryeye verebileceğim bir cihaz olduğundan bana ve iş yerime kolaylık sağlayacağı açısından ürünün bana teslimatı yapıldı. Yapı Kredi bankasını benim yazar kasa pos cihazıma entegre etmek için gelen teknik servis elemanı cihazın maliye tarafından kullanımının yasaklandığını kullandığım takdirde cezası olduğunu belirterek beni uyardı. Kendi muhasebecim ve maliye ile yaptığım görüşmede Yapı Kredi bankasına ait olan mobil pos cihazının kullanıma uygun olmadığını öğrendim. Hemen Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetleri yetkilim olan s*** s*** hanımı arayarak durumu bildirdim. Cihazın kullanımının yasaklandığını ve cihazın benden alınmasını talep ettim. S***  hanım teknik elemanının işgüzarlık yaptığını belirterek maliyeyle tekrar görüşmem gerektiğini istedi. Yeniden görüşme yaptım sonuç değişmedi. Cihaz kullanıma uygun değildir şeklinde cevap aldım. Cihazın benden alınması talebimi yeniledim fakat bana herhangi bir dönüş olmadı. Bu süre zarfında kendi yoğunluğum sebebiyle sürekli takibini yapamadığım iade talebim alınmasına rağmen işleme koyulmamış. Yapı Kredi Bankası her ay benden kendi kullandığım yazar kasa pos cihazıma 189.90 TL ayrıca iade talebi oluşturduğum mobil pos cihazına da 189.90 TL olmak üzere iki ayrı ücret kesmiş. Detaylı banka bilgilerimi incelediğimde farkına vardığım mobil pos cihazı için kesilen aylık ücretleri ile ilgili aradığım MERSİN/MEZİTLİ Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetleri yetkilim olan sonay sarıaslan hanımı arayarak bu durumun düzeltilmesini ve benden kesilen ücretlerin iadesini talep ettim. Cihazı banka görevlisine teslim ettikten sonra bu işlemi başlatacağını söyleyen S*** hanım cihazı teslim aldıktan sonra, böyle bir iade gerçekleşmeyeceğini belirterek beni mağdur etmiştir."Hiç kullanmasanızda bu kadar süre sizde kaldı bu ücret iadesi gerçekleşemez" diye banka üst yetkilisi ile yapmak istediğim görüşmenin önünü kapadı. Banka tarafından oluşturulan bu mağduriyetimin giderilmesini aksi takdirde hakkımı Tüketici Mahkemesi ya da daha üst mercilerde arayacağımı belirtmek isterim.

09 Ekim 2024 17:28

20 Kasım 2023 10:35
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 19:46

28 Şubat 2024 18:42