Vodafone Borç Alacak Sayfası Bu Şekilde Çıkıyor!

20 Kasım 2024 16:20425
19 Kasım 2024 16:32

Vodafone borçalacak linkinden bu sayfa çıkıyor düzeltilmesini talep ediyorum

20 Kasım 2024 20:07 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

23 Kasım 2024 13:16

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

7 Aralık 2024 12:15

Borç alacak linki iki hafta geçmesine rağmen hala düzeltilemedi operatörler ciddiyetsiz ve acemi bilgisiz hepsi farklı bir şey söylüyor bir de çıkıp televizyonda wadafonun teknolojide ne kadar ilerlediklerini her şeyi hızlı bir şekilde çözme kavuşturduklarına dair reklam yapıyorlar ama borç alacak linkini iki haftadır bir türlü düzeltemediler ben mağdurum işlem yapamıyorum bir an önce düzeltilip tarafımın bilgilendirilmesini rica ederim

Tümünü Gör
Vodafone Taksitlerimin Ocak Şubat Mart Olarak Düzenlenmesini Talep Ediyorum