06 Temmuz 2024 10:24

Burayı arayıp destek istediğinizde insanlar ukalaca cevaplar veriyor ve yüzünüze telefon kapatmaktan çekinmiyor. Kartalda ikamet ediyoruz, teknik destek almak istiyoruz dedim bir numara söyledi bir dakika not alamadım dedim ve pat diye telefon kapatıldı. Tekrar aradım kim ile görüştüysem şikayette bulunmak istiyorum dedim, kimsenin telefon kapadığı yok dedi ve yine telefon kapatıldı. Kesinlikle ilgisiz oldukları tavırlarından belli, bu tarz servislere cihazlar emanet edilmez.

09 Temmuz 2024 13:27 (Şikayetten 3 gün sonra)
10 Temmuz 2024 12:33

Merhaba, güler yüzlü bir müşteri hizmetiniz yok, müşterinin yüzüne 2 defa telefon kapatan temsilcileriniz var, sonuncusunda da siz bizim müşterimiz değilsiniz diyen bir temsilci televizyonumun Vestel marka olması dışında bir hata yok. Bence siteyi kontrol etmelisiniz, gerçekten Vestel in böyle bir iletişim hattı var mıdır?

Yorumlar (13)

Merhaba. 6 ay önce Vestel klima ve Vestel buzdolabı aldım. Aldığım ürünler en üst modeli. Fakat 6 aydır arıza veriyor ve arıza talebi oluşturuyoruz. Yaptık diyorlar ve 1 hafta geçmeden yine arızalanıyor. Klimanın aşırı yüksek sesle çalışan motorundan dolayı haklı olarak komşular sürekli bizi uyarıyorlar. Soğutması ve ısıtması çok kötü. Bir de buzdolabı arızası var. Buzdolabı da en üst modeli 640 litre gri olanından aldım. Şu anda buzdolabı 6 ayda küflendi ve abartılı yüksek çalışıyor. Eğer bu söylediklerimin doğruluğundan emin olmak isteyen arkadaşlar varsa görüntülü kanıtlı her şekilde gösterebilirim arızaları, küflenmeyi ve yüksek ses ile çalışan ürünleri.

vestel-servis-444-18-20-3.jpg
Didem
Didem

2 hafta önce klimamız Er-07 koduyla hata verdi. Servise arıza kaydı oluşturduk 3 gün sonra ulaşım sağlandı. 3 gün sonra Parça getireceğiz deyip gittiler. Yaklaşık 2 haftadır bir sonuç alamadık. Her aramamızda farklı bahaneler sunuluyor. Konteynerdayız ve ısınma sorunu yaşıyoruz.

Murat

Vestel'den ankastre set aldım siyah ocakta boya atması çıktı yenisiyle değişecek ama ben hem fabrikaya müşteri hizmetlerine hem servise belirmeme rağmen beyaz istediğimi kayıt oluşturduk dediler amayine aynısını gönderiyorlar alacağıma oldum

Serpil

Merhaba, hayatımda hiç bu kadar bir firma tarafından tüketicinin suçlandığını şahit olmadım. Hatalı TV yi bunu siz kırmışsınız diye suçu bizim üstümüze atıyorlar ben üretim hatası veya transport hatasından olabilir diye fikrimi söylüyorum asla kabul etmiyorlar suçu tamamen tüketicinin üstüne atıyorlar sadece iki ay kullandım28 bin ödedim 18 binde ekran için istiyorlar. Yani Vestel malının arkasında durmuyor, sadece tüketiciyi suçluyor. Yorum sizin sayın Tüketiciler.

Çok üzgünüm

Faruk
Faruk

Vestel buz dolabı aldım salı günü kurulum yapacağız diye söz verdiler şimdi aradılar perşembe dediler, ben böyle bir hizmet hiç görmedim şu sıcakta onların yüzünden perişan olduk, hiç memnun değilim keşke ödeme yapmasaydım, bir daha asla Vestel'i tercih etmeyeceğim, pişman oldum.

Serpil

Aynı kanaat bende de oluştuu

Murat

Yalova Vestel altıneller bayisinden aldığım 10 kilo çamaşır makinesi ve yanında kampanya dahilinde bulaşık makinesi verildiği söylenildi ben konuyu tam Anlamadığım için sadece makineyi aldık Sonra akşam eve gelince Olayı tam idrak ettim ertesi gün telefon ile arayıp farkını ödeyip bulaşık makinesine almak istediğimizi söyledim bana faturanın kesildiğini artık geç kalındığını yardımcı olabilir misiniz dediğimde mümkün olmadığını söylediler Ben müşteri olarak bu konudan rahatsız oldum ve bundan sonraki alışverişlerimi Vestel'den yapmamaya karar verdim konuyla ilgili çözüm bulunursa yani Bulaşık makinem farkının ödenmesi halinde bana verilirse Vestel müşteri kaybetmemiş olacak ve alışverişlerime devam edeceğim

Tc Selim
Tc Selim

12 binlik siplit klima aldım kış boyu ısınıtsın diye dua ettim ikisefer servis geldi vakumdur r32 gaz boşaltıldı yerine h140basildi değişmesine rağmen beklenen performans 10 üzerinde 4 şimdi havalar işindi tekrar uzman bir kişinin incelemesini istedim bekleyeceğiz göreceğiz alıcı arkadaşlar bu klimayı alırken iki defa düşünsün.

vestel-servis-444-18-20-1.jpg
Turgay
Turgay

04/03/2025 tarihinde vs outlet ten aldığım Toshiba marka TV 05/03/2025 tarihinde Vestel servis tarafından kurulum yapıldı ve TV 5 dakika kadar çalıştırdılar ve gittiler kanal ayarı bile yapmadan ısrarıma rağmen apar topar gittiler. Bir gün boyunca evde olmadığım için TV çalıştırmadım bir gün sonra TV açtığımda yaklaşık 4 saat sonra TV sağ üst köşede çizgi ve karartı olmuştur. Darbe ya da dışarıdan bir hasar olmadı Vestel servisi aradık 06/03/2025 saat 10:00 10:30 sıralarında geldi inceleme bile yapmadan direk kullanım hatası dedi ve kendi hatalarını bize yükledi Taşıma sırasında darbe görmüş olabilir çünkü hiçbir Şekilde incelemeden dinlemeden aleyhimize karar verdi tamamen servis ve taşıyıcı hatasının düzeltilerek olumlu sonuçlanıp geri iadesini talep etmekteyiz

Serpil

Aynı durumu yaşıyoruz inşallah yardımcı olurlar 2 hafta kullandığımız televizyon bozuldu darbe almış dediler öyle bir şey olmadığını söyledik 18 bir tamirat istediler yorumlara daha önce okusaydım hiç Vestel'le işim olmazdı ne kadar çok mağdur olmuş insanlar

Uğur
Uğur

Hayatımda gördüğüm en kötü bayii. Aşırı ilgisiz ve sorumsuzlar. Bir ürün satin aldım kurulum için randevu oluşturduk en geç cuma geleceklerinin teminatını verdiler benim için bu önemliydi yoksa satın almayacaktım çünkü ürün cumartesi günü lazımdı. Bütün gün gelmelerini bekledim aradığımda telefonu açmadılar açıklarında ise montaj ekibi iş yaparken bizim telefonumuzu açmıyor şu an bilmiyoruz dediler. Birbirlerinden haberleri yok tam bir pişmanlık. Müşteri hizmetleri insani çok mağdur ediyor. Profesyonel bir marka deneyimleri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. İlkti ve son oldu.

Yıldız
Yıldız

Hiç memnun kalmadık hep arıza veriyor kimsede ilgilenmiyor bir de ulaştıklarımız sert cevap veriyor urunu toplayın

Beyza
14 Temmuz 2023 15:41

Vestel Teknik Servisinden Yetersiz Hizmet Ve Garanti Kapsamı Belirsizliği

Hüseyin
12 Ağustos 2025 08:53
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 18:02

Vestel Kategorileri