Doğrulanmış

Ocak 2009'dan beri üye

Şikayetleri

Yorumları

Ticaret Bakanlığı Ticari İleti Şikayet Sistemi İşe Yaramıyor Boş İzinsiz SMS'ler

28 Mart 2024 12:21891

Ticaret Bakanlığı'nın https://tiss.ticaret.gov.tr/sikayetgoruntule?id=935293 adresine SMS şikayeti yapmak istiyorum. 656...

29 Aralık 2025 11:58891

Yaptığınız başvuru numaralarını Ombudsman' (Kamu denetçiliği) bildirerek şikayetçi olun.

Defolu Ayakkabı İadesi Üç Kez Reddedildi Mağduriyetim Giderilmiyor

5 Ekim 2025 19:31157

30.08.2025 tarihinde Mersin Yenişehir'deki bir mağazadan Puma Adults model ayakkabı satın aldım. Ürünü aldıktan sonra de...

Defolu Ayakkabı İadesi Üç Kez Reddedildi Mağduriyetim Giderilmiyor
6 Ekim 2025 15:30157

Oğluma dün ayakkabı almaya gittim. Tuttuğu hiçbir Puma marka ayakkabıyı denemesine bile izin vermedim. Yaşadığım sürece evime Puma markasının ayakkabısı giremez. Gidin bit pazarından ayakkabı alın Puma dan daha fazla dayanır. Bu markadan ömrü hayatımda 2 kez kendim giymiştim onda da aynı problemleri yaşamıştım.

Destekledikleri