TurkNet Ve Turkcell Superonline İnternet Ve Telefon Hizmetindeki Geçiş

26 Şubat 2024 22:23

TurkNet kullanıcısıydım; ancak fiyatlarına zam yapacakları için sadece internet hizmetimi başka bir sağlayıcıya taşımak istedim. Taşıma işleminde sorunlar yaşanınca, bu hizmetten vazgeçerek TurkNet internet hizmetimi iptal ettirdim ve sadece sabit telefon hizmetini kullanmaya devam ettim. Daha sonra Turkcell Superonline'ın yalın internet paketini aldım. Ancak internet bağlantısı sağlandıktan sonra sabit telefon hattım kesildi. Turkcell'i arayarak neden telefon hizmetini TurkNet'ten kullanmaya devam edemediğimi sordum ve telefon hizmetini de Turkcell'e taşımam gerektiğini öğrendim. Taşıma işlemine başladılar; fakat bu kez TurkNet'in havuzda olmadığını ve taşıma işlemini gerçekleştiremeyeceklerini belirttiler. TurkNet ile iletişime geçtiğimde ise internet ve telefon hizmetimin birlikte sonlandırıldığını ve sadece telefon hizmeti vermediklerini ifade ettiler. Eğer Turkcell Superonline'dan internet hizmeti almamış olsaydım, TurkNet'ten sabit hat telefon hizmetini almaya devam edecektim. Bu durum karşısında şaşkınlığımı gizleyemiyorum. Yalın internet bağlantısı yapılırken telefon hizmetimin kesilmesine sebep olan Turkcell'i mi, internet hizmetimi başka bir sağlayıcıdan alacağımı belirtince telefon hizmetimi kesen TurkNet'i mi yoksa internet bağlantısı sağlandıktan sonra herhangi bir bağlantı ve teknik destek sunmayarak hizmet alımından vazgeçtiğim sağlayıcıyı mı şikayet etmeliyim? Bu durumu buradan dile getirmek istiyorum.

Eymen sonuçtan hiç memnun değil

Eymen
31 Temmuz 2025 17:24

03 Temmuz 2023 16:11

23 Mart 2025 18:09
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
12 Ağustos 2023 23:41