TurkNet İptal Etmenin Cezası

Barış
13 Kasım 2023 12:18

Geçtiğimiz sene size geçiş için bana çok hızlı ve ilgili bir şekilde yardımcı oldunuz. Geçen ay interneti değiştirmek için iptal talebi oluşturdum, aramalarınızı açmadım fakat kendi kendime vazgeçtim ve sizde devam ettim. Sonra fiyatlarınızdan değil kendi altyapınızı yeni müşterilere 200 TL den bize 300 TL'den satışınız yani fiyatlama politikanız beni rahatsız ettiği için sizden ayrılıp xe geçmek istedim. Arkadaşınız aradı. Bana bilgilendirme yaparken madem nakil yapacaksınız beyefendi kapatmadan nakil işlemleri için görüşün desenize? Yani köşe başındaki küçük dükkanlar gibi detaylı bilgilendirme yapmadan tamam kapatalım dediniz. Kapattık. Nakil için görüştüm. Pot yok. 1 haftadır İnternet bağlantısı bekliyorum. Altyapı için görüştüğümde 1 ay süreceğini söylüyorlar. Ya siz büyük bir şirket değil misiniz? Müşteriyi sırf sizden ayrılacak diye nakil konusunda neden bilgilendirmiyorsunuz? Giriş yaparken detaylı bilgi veriyorsunuz çıkarken, cezalandırır gibi işimi zora sokuyorsunuz. Bana ya beyefendi siz nakil yapmak istiyorsunuz fakat kapatırsanız bir de extradan nakil için port bekleyeceksiniz bu da 1 ay sürer gelin vazgeçmeyelim devam edelim oradaki fiyatlamalarda bizim gibi olacak deseniz şu an ben hala sizin müşteriniz olup size iyi referans oluyor olacaktım. Şu an hem internetim yok hem de sizin müşteriniz değilim. Konuyla ilgili dönüş bekliyorum.

Nihat
17 Aralık 2023 11:29