12 Aralık 2024 15:15

Comnet internet hizmeti kullanırken, firmanın kapanması sonucu TurkNet'e geçiş sağladım. Comnet firmasında 100 Mbit paket kullanıyordum ve yüksek hızda internet alabilirken, yeni TurkNet aboneliğimin geçiş süreci tamamlandı ve tahmini 50 Mbit hız alabileceğim yazıyordu. Comnet'te mevcut portum üzerinden daha yüksek hız alıyorum, limitleme yapılmaz düşüncesiyle başvuruda bulundum. TurkNet'te geçişim sağlandıktan sonra ilgilenirler, hız değerlerim teknik ekiple görüşerek çözülebilir; sonuçta aynı porttan bir önceki servis sağlayıcım daha yüksek hız verirken, TurkNet'te de verir. Mağduriyet yaşatmazlar diye düşünürken, destek talebime istinaden biraz önce bir hanımefendi ile konuştum ve hız değerlerimin maksimum bu kadar olabileceğini, Comnet'te en az şu anki hızın 20 Mbit daha yüksek hız kullanabiliyorsam, TurkNet'te 45 Mbit altında kısıtlı kalabileceğim söylendi. Hiçbir şekilde Telekom'a bununla ilgili bildiri ve arıza kaydı oluşturmayacaklarını bildirdiler. Ben Telekom'a bireysel olarak gidip bu problemi dile getirsem, TurkNet abonesi olduğum için yine benimle ilgilenmeyecekler, TurkNet de yardımcı olmuyor. Bu konuda geçiş sürecimden hiç memnun değilim. Taahhüdüm mevcut değil, bu şekilde mağduriyet yaşatmaya devam ederlerse değiştirmeyi de düşünüyorum, bilginize.

Emre
Emre
12 Aralık 2024 17:19

Kesinlikle bu firmaya geçiş yapmanızı önermiyorum. TurkNet üzerinden oluşturduğum destek taleplerinde hep aynı şeyi söylüyorlar hızımın yükseltilemeyeceğini diretiyorlar alternatif internet servis sağlayıcılar 100mbbit'e kadar altyapım olduğunu ve şu an TurkNet'ten daha yüksek hızlar sağlayabiliyorken TurkNet'in müşterisini önemsememesi ve altyapının daha yüksek hızı destekliyor olmasına rağmen kısıtlı şekilde internet hızını vermesi büyük bir problemdir. Millenicom, Netspeed, netgsm, netinternet gibi birçok alternatif İSS'de 100mbbit pakete abone olup geçiş sağlasaydım şu an 20-30mbbit daha yüksek internet kullanıyordum 50mbbit ile sınırladılar. Ve hiç memnun değilim 3 ayda nakil işlemi yapamıyorum yeni geçiş sağladığım için iptal edersem portumdan olacağım. Ayrıca Çok eski tarihlerde diğer İSS ile çalışırken altyapımla ilgili Telekom'a ücretli arıza kaydı oluşturup problemlerimi çözmeye dayalı çalışmalar başlatılmıştı TurkNet'te bu işlem bile yapılmıyor fiyat farkı neyse ödemeye razıyım dememe rağmen bilginize.

Berkay

TurkNet İnternet Hızı Düşüşü Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Semih sonuçtan çok memnun

Semih
25 Aralık 2024 09:42
"Hızlı kurulum için teşekkürler."
TurkNet Geçiş Sorunu: İnternet Kesintisi Ve İletişim Eksikliği
TurkNet Kategorileri