Burak sonuçtan hiç memnun değil

İnternet Hızında Büyük Hayal Kırıklığı

İnternet Hızında Büyük Hayal Kırıklığı
Burak
21 Kasım 2024 23:50

16 Mbps Vodafone'dan internet kullanıyordum. 100 Mbps interneti bizim binamız destekliyor ve ben de bu yüzden TurkNet'e başvurdum. 97 Mbps kesin olarak kullanabileceğim söylendi. Müşteri hizmetleri aynen şöyle söyledi: 'Ben burada ne görüntülüyorsam onu alırsınız, sistem vermiyor olsaydı burada gözükmezdi.' Ben de 200 TL ödedim faturayı iptal ettirdim. 500 TL'ye TurkNet 100 Mbps internete geçtim. Bir aydır 8 ile 12 Mbps arası internet kullanmaktayım. Söyledim ve port doluluğu var deniliyor, bu yüzden Türk Telekom genel müdürlüğüne başvurmam söylendi. Türk Telekom'a gittim ve orada da dilekçeyi almadılar. Dediler ki: 'İnternet hizmeti aldığınız firma bize başvuru yapacak, dilekçeyi verecek. Sizden dilekçe alamayız, bizim müşterimiz değilsiniz.' Ben bunu TurkNet'e bildirdim ve hala aynı sorun devam etmekte. Bir aydır hala çözülemedi ve ben hala 500 TL ödüyorum. Bugün de bütün gün 2 ile 5 Mbps hızında internet kullanmaktayım. Bunu aldım, artık buna bir çözüm bulunsun istiyorum. Müşteri hizmetleri ile konuşmamızın ses kayıtları bende de vardır.

Tolga
26 Eylül 2023 14:05

Ozgen
02 Ağustos 2024 21:21
Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Eşref
12 Temmuz 2023 12:54