Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Fatura Borcum Gözükmüyor.

02 Şubat 2024 15:06

Kullanmış olduğum sonu 2478 numaralı hattımın Ocak 2024 son ödeme tarihli faturasını ödemek istedim ancak fatura borcum ile ilgili VakıfBank, Ziraat Bankası ve Denizbank ın mobil uygulamalarında ödeme kısmında faturaya ait borç bulunmamaktadır dendi daha sonra aynı bankaların bankamatiklerini kullanarak ödemek istedim tekrar borcunuz bulunmamaktadır dendi.

Daha sonra Türk Telekom bayiine giderek ödemek istedim orada da fatura borcum yoktur dendi ancak buna rağmen tarafıma fatura borcumu ödemediğimden hattımın kısıtlanacağı mesajı geldi.

444 1 444 u arayarak fatura ödeme işlemlerinden ödemek istediğimde de aynı şekilde faturanız bulunmamaktadır dendi. Daha sonra müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede bu konuda mail atmam istendi onu da yaptım ancak halen bir geri dönüş alamadım. Hattım kısıtlandığında ve mağdur olduğumda bunun sorumlusu kim olacak? Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

05 Şubat 2024 08:18

04.01.2024 tarihinde faturam kısıtlandı ve borcumu ödemeye çalışıyorum hiçbir yerde ödenmemiş faturam gözükmüyor. Ve halen benimle iletişime geçende olmadı problemi çözmek için.

05 Şubat 2024 14:32

05.02.2024 tarihinde sabah saat 08:30 da İstanbul/ Gaziosmanpaşa Türk Telekom Müdürlüğüne gittim orada da ödenmemiş faturam görünmedi ve hattım halen ödenmemiş faturam var göründüğünden kısıtlı ve mağdur durumdayım. Türk Telekom yetkililerinden kimse ilgilenmiyor. @Türk Telekom

13 Mayıs 2025 22:47
Fatura Borcumu Ödeyemiyorum, Hattım Kısıtlanacak Diye Endişeliyim