Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'un Yetkili Satıcı Rozeti Adaletsizliği

Abdurrahman
06 Kasım 2024 16:43

Trendyol'un Bazı Satıcılara Torpil Yapması

Trendyol üzerinden orijinal ve markalı ürünlerin satışını yapıyorum. Ürünlerin etiketleri, faturaları, orijinal olduğuna dair belgeleri ve üretici firma tarafından kaşe imzalı belgelerim olmasına rağmen yetkili satıcı rozetini tanımlamıyorlar. Bu rozet ürün liste sayfalarında ürünlerin üzerinde belirgin şekilde gösterilmektedir.

Ürün görsellerinin üzerinde "yetkili satıcı" yazan firmaların diğerlerine göre daha güven vereceği aşikardır ve satın alma kararında etkili bir fark yaratmaktadır. Bu durumda Trendyol platform üzerindeki satıcılar arasındaki rekabeti bozmuş oluyor. Ya bu rozeti tamamen kaldırmaları gerekiyor, ya da gereklilikleri sağlayan herkese yetkili satıcı rozetini vermeleri gerekiyor. Aksi durumda bazı satıcıların kayırıldığını düşündürüyor.

Bu durumu belki onlarca kez arayarak ve destek talebi açarak bildirdik fakat kesinlikle rozeti vermiyorlar. "Yetkili ekip inceleyerek size dönecek" diyerek bizi aylarca oyaladılar, tüm destek taleplerinin ve yazışmalarının kayıtları mevcuttur.

06 Kasım 2024 16:21

Trendyol'un Bazı Satıcılara Torpil Yapması

Trendyol üzerinden orijinal ve markalı ürünlerin satışını yapıyorum. Ürünlerin etiketleri, faturaları, orijinal olduğuna dair belgeleri ve üretici firma tarafından kaşe imzalı belgelerim olmasına rağmen yetkili satıcı rozetini tanımlamıyorlar. Muhtemelen diğer satıcılarla aralarında farklı bir ilişki var ve onların önüne geçmemizi istemiyorlar. Bu durumu belki onlarca kez arayarak ve destek talebi açarak bildirdik fakat kesinlikle rozeti vermiyorlar. "Yetkili ekip inceleyerek size dönecek" diyerek bizi aylarca oyaladılar. Trendyol üzerinden satış yapmayı düşünen arkadaşların bilgisine. Kesinlikle buradan satış yapmamanızı tavsiye ederim. Diğer Pazaryeri platformlarında bu tarz bir problemle karşılaşmazsınız.

Trendyol Yetkili Satıcı Rozeti Almakta Gereksiz Zorluk Çıkarıyor

10 Haziran 2025 19:30

10 Kasım 2023 14:18
Azat sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Satıcı Sayfası Kapanması Yetkili Belge Olmasına Rağmen

06 Şubat 2024 19:59