Trendyol'dan Aldığım Güneş Kremi Cildimi Mahvetti!

20 Aralık 2024 19:41

Yıllardır kullandığım güneş kremini Trendyol'dan aldım. Hayatımda leke oluşmayan yüzüm leke ve sivilce ile doldu. Bioderma uygulaması kodu kabul bile etmedi. Trendyol gibi güvenilir sandığımız alışveriş siteleri bile replika ürün satıyorsa biz nereden alışveriş yapacağız? Öğrenciyim kendi biriktirdiğim parayla aldım güneş kremini bu şekilde mağduriyet yaşatmak nedir? 2 ay olduğu için ürünü iade edemiyorum. Gereği neyse yapılsın.

27 Aralık 2024 00:44

Evdeeczane adlı satıcıdan aldığım güneş kremi yüzümü mahvetti orijinal olmadığını öğrendim. Birkaç eczaneye sordurdum koduna baktık sahte ürün. Orijinal olmayan ürünün satılmasına nasıl izin verilir? Param çöp oldu. Paramın iadesini istiyorum. Bir daha asla Trendyol'dan bu tarz şeyler almayı düşünmüyorum

21 Aralık 2024 11:36

Trendyol Evdeeczane adlı mağazadan aldığım, yıllardır kullandığım güneş kremi bu sefer yüzümde aşırı sivilcelenme ve lekelenme yaptı. Yüzüm çok kötü bir halde. Zaten ürünün puan kodu naos uygulamasında da kabul edilmeyince sahte olduğu şüphesi içime düşmüştü. Yüzüm bu hale gelince emin oldum. Sahte ürün olduğu için mi yüzüm bu halde? Yoksa Bioderma kremle mi oynamış? Bir an önce telafi edilmesini istiyorum cildiye randevusu bile aldım

Gül sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 23:55

Özlem
01 Şubat 2025 14:01
Yonca sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2025 20:21

12 Mart 2025 23:08