31 Ağustos 2024 13:075.151

Instagram Yarı Zamanlı İş İlanı adı altında Telegram üzerinden benimle iletişime geçtiler. İsim soyisim, numara, yaş bilgilerim istendi. Cevapladım. Bilgilerim kullanılarak banka hesabı, kredi, abonelik adıma açılacak şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlem kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış ve yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Aynı zamanda Trendyol yarı zamanlı iş için Telegram hesabımdan bana yazdılar. İşi anlattılar. Ufak ufak önce kazanmaya başladım. Güzeldi, daha sonra yüksek meblağlar istemeye başladılar ve sürekli sürekli ibanlarına para göndermemi istediler. İlk başlarda miktar yüksek değildi. Daha sonra benden 56 bin istediler. Ben nereden bulayım, olmaz dedim. O zaman yatırdığınız parayı da çekemezsiniz dediler. İptal etmek istedim. Yapmadılar. Hala görevi tamamlamadan paranızı yatırın diyorlar. Hatta bir kişi var, onun adına şikayette bulunuyorum. K***** İ*** D***, bu hesaba para yatırdım. Yine istediler, o meblağı karşılayamadım ve bilgilerim de onlarda mevcut. Ekran görüntüleri de aldım. Herhangi bir şey imzalamadım, sözleşmem yok. 11100 TL'nin geri ödenmesini talep ediyorum. Lütfen ilgililer bana ulaşsın. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim.

Şeyma
31 Ağustos 2024 13:19

Bunlarda gönderdiğim miktarlar hepsinin geri iadesini istiyorum CİMER'e de şikayette bulundum ve Tüketici Hakları'na yazdım

28 Aralık 2025 16:52

Ben sevket aynı sorunu bende yaşadım 21 000 TL aldılar 36 000 TL daha istiyorlar bende şikayetçiyim

25 Mart 2025 10:29

Alamazsınız. Ben karakola başvurdum bulamadılar. Sürekli hesap değiştiriyorlar ve yer.

28 Şubat 2025 14:22

Alabildiniz mi paranızı dönüş sağlandı mi

Şüpheli İş Teklifi Ve Kişisel Bilgilerin Kötüye Kullanımı Endişesi

7 Nisan 2025 12:411.943

Telegram aracılığıyla yarı zamanlı iş teklifi geldi. Amaç Trendyol'da ki mağazaların ürünlerini beğenerek görünülürlüğün...

Tümünü Gör
Trendyol Plus Ürünümle Beraber Satıldı

Trendyol PlusÜrünümle Beraber Satıldı

Himmet
Trendyol Mağazam Haksız Bir Şekilde Kapatıldı!

Trendyol MağazamHaksız Bir Şekilde Kapatıldı!

Erkan
Trendyol Plus Üyelik Sorunu