Dogan sonuçtan çok memnun

Trendyol Satıcı Panelim Ele Geçirildi, Yardım Bekliyorum

06 Aralık 2024 10:50

Merhabalar;
Ben Trendyol satıcısıyım. İki gün önce Trendyol satıcı panelim başkalarının eline geçti. Benim de bu durumda hatam var ama anladığım an Trendyol'a bildirim yaptık. Bize noterden hesabın dondurulmasına ilişkin acil ihtar çekmemizi söylediler. Ben de hemen noterden hesabımın ele geçirildiğini, acilen dondurulmasını ve ödemelerimin durum çözülene kadar yapılmamasını belirten ihtarı gönderdim. Saat 16.01'de çektim, 16.05'te okundu ancak mağaza 16.49'a kadar açık kalmaya devam etti. Bu süreçte hesabı ele geçirenler bir sürü ürün yükleyip satmışlar ve şu an insanlar satıcı biz olduğumuz için başka platformlardan bize ulaşıp tehdit ediyorlar. Noterden ve KEP üzerinden bu durumu belirtmemize rağmen hesabımızı ele geçirenler sisteme girip bilgileri kafalarına göre değiştiriyorlar. İki gündür ne hesabım kurtarıldı ne de sorun çözüldü. Trendyol ile iki gündür günde beş defa, on defa görüşüyoruz, her dediklerini yaptık ancak hesabımızı bir türlü kişilerin elinden alamadık. Hesabın bizim olduğunu doğruladık, gerekli ve istenilen tüm her şeyi yaptık. Neden bekleniyor, anlam veremiyorum. Mağazamın adı Mira Teknoloji.

Yorumlar (5)

Hüseyin
Hüseyin

Doğan bey sorun çözüldü gözüküyor nasıl çözdünüz bizde aynı sorunu yaşıyoruz

Nur
Nur

Dogan bey mağazanızdan Dyson gen5 süpürge aldım fakat sonrasında ürün kargoya verilmedi Trendyol'u arıyorum şirket aktif bekleyin deniyor ben ödeme yaptım siparişi iptal etmedim Trendyol'da iptal etmeyin dedi mağazada hazırlanıyor konumuna getirdi. Sipariş durumuna ilişkin bize bildirim yapar misiniz

Emel
Emel

Bende gen5 aldım ürün yollamadı Trendyol müşteri hizmetleri ile görüştüm ben iletişime geçtim her gün yazıyorum bana siparişi iptal etmeyin yollaşacak diyor bende anlamadım satıcı yollamam duyor bende bekliyorum

Dogan
Dogan

Merhabalar, iptal etmeyin diye sizlere siz Trendyol müşteri hizmetlerini arayıp mı bu bilgi size verildi yoksa sizi arayıp mı bu bilgiyi verdiler? Bu konu çok önemli bizler ve sizler için. İnsanları arayıp sistemde sorun var siparişiniz iptal edilecek paranız hesabınıza yatırılacak diyorlar. Sonrasında EFT yolu ile sizlerden para isteyip ürünü göndereceklerini söylüyorlar. Hemen siparişinizi iptal edin.

Ömercan
Ömercan

Doğan hocam merhaba ben Trendyol'dan sizin mağazanızdan PS5 15.300₺ görüp aldım. Şimdi Bu fiyat yanlış mı yollamayacak mısınız ürünü ona göre hareket edeyim ben de. İptal ederim eğer yollamayacaksanız.

02 Şubat 2024 15:37

Muhammet