22 Ekim 2023 22:09

Trendyol'dan aldığım ürünün sahte olduğunu düşünüyorum. Şu an elimde iki tane farklı mağazalardan aldığım urban şampuan ve Trendyol'dan s i o s global isimli satıcıdan aldığım urban şampuan var. Karşılaştırdığımda Trendyol'dan aldığım üründe seri numara benzeri bir şey yok diğer iki şampuanda var. Ve Trendyol'dan aldığım ürünün kokusu bildiğiniz erkek tıraş köpüğü gibi. Allah'tan bu ürünü uzun süredir kullanıyorum da elimde hem bitik hali hem yedek ürün var. Bununla alakalı ne yapmalıyım. Satıcıyı şikayet ettim ama eminim ki devam edecektir

22 Ekim 2023 22:00

Trendyol üzerinden s i o s global diye bir satıcıdan aldığım urban şampuanı kullandığımda erkek tıraş köpüğü gibi bir koku alınca şüphelendim ve elimde başka mağazalardan aldığım biri bitik biri de hiç açılmamış iki şişe daha şampuan vardı. Alıp karşılaştırdığımda Trendyol'dan aldığım ürün üzerinde seri numara yoktu ve kokusu kesinlikle farklıydı. Diğer mağazalardan aldığım ürünlerde Türkiye de üretilmiştir kısmı ile Trendyol'dan aldığım ürünün ki farklı içerikteydi. Görsellerde sundum.

Ek

Trendyol Urban Şampuan Sahte Çıktı
Trendyol Urban Şampuan Sahte Çıktı

Gökdeniz
31 Aralık 2023 12:49
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
05 Temmuz 2023 23:46