Trendyol Sahte Telefon Sattı

10 Temmuz 2024 10:43

Trendyol dan 8-ekim-2022 aldığım Redmi Note 11 Pro 8gb cep telefonu sahte çıktı. Bunu arıza yapınca servise yolladığımızda öğrendik. Kendilerine ilettik bize gönderin dediler. Yolladık. Para iadesi yaptılar. Tabi 8-ekim-2022 de aldığım fiyatı ödeme yapıyorlar. Sizin sahte ürününüz yüzünden ben mağdur oluyorum. Aynı ürünü istiyorum. Türkiye için kayıtlı olarak. Ama nafile karşımızda muhatap yok.

10 Temmuz 2024 13:32

Ticaret Bakanlığı olaya el atmalı. Ülkemizde her gün bas bas TV reklamı veren Trendyol isimli bu firmadan aldığım ürün kaçak çıktı. Trendyol dan 8-ekim-2022 aldığım Redmi Note 11 Pro 8gb cep telefonu kaçak çıktı. Bunu arıza yapınca servise yolladığımızda öğrendik. Kendilerine ilettik bize gönderin dediler. Yolladık. Para iadesi yaptılar. Tabi 8-ekim-2022 de aldığım fiyatı ödeme yapıyorlar. Sizin sahte ürününüz yüzünden ben mağdur oluyorum. Aynı ürünü istiyorum. Türkiye için kayıtlı olarak. Ama nafile karşımızda muhatap yok. Ticaret Bakanlığı olaya el atmalı. Ülkemizde her gün bas bas TV reklamı veren bu firmadan aldığım ürün kaçak çıktı.

Ekrem
Ekrem
10 Temmuz 2024 13:28

Telefon Kaçak IMEI Kaydı yok. Trendyol un garanti için yolladığı firmada teyit edildi

27 Eylül 2023 11:08
Gokhan sonuçtan memnun değil