Trendyol Possible Satıcısı Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini El Süpürgesini Global Yerine EU Verdi

Nurcan
22 Haziran 2023 22:39

www.trendyol.com/xiaomi/mi-vacuum-cleaner-mini-sarjli-el-supurgesi ilgili linkteki Trendyol üzerinden satış yapan possible ltd şti adlı satıcı insanları yanıltmaktadır. Linkteki ürünün global ve EU modelleri bulunmakta. EU modeli piyasada ortalama 800-850 TL olan gücü de 40w olan sadece tek kademesi olan çeşidi.

Global versiyonu ise 2 kademesi olan 120 w ve ortalama 1700-1800 TL civarında oluyor. Bu satıcı özellikleri ile global versiyonu gibi yazmış hiçbir yerde EU ibaresi bulunmuyor. Fiyatı da global fiyatı 1730 TL ama bir bakıyorsun ki gelen ürün EU modeli. İnsanları düpedüz yanıltıyorlar. Acilen çözüm bulunması lazım.

trendyol-possible-saticisi-xiaomi-mi-vacuum-cleaner-mini-el-supurgesini-global-yerine-eu-verdi-2.pdf

23 Haziran 2023 21:06

Trendyol üzerinden satış yapan possible ltd şti adlı firmadan Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini Şarjlı El Süpürgesi 101219 adlı ürünü aldım. Bu ürünün 2 tane versiyonu oluyor. Biri global versiyonu. Biri EU versiyonu. Global versiyonu 120w gücünde çift kademeli ve ortalama fiyatı 1700-1800 civarında. EU modeli ise 40w gücünde tek kademeli ve ortalama fiyatı 900-1000 civarında oluyor. Bu marka ürünün fiyatı da dahil tüm özelliklerini global ürünün özellikleri şeklendi yazmış ve ilanın hiçbir yerinde EU ibaresi geçmemekte. Buna rağmen ürünü alan kişilere EU modelini kasıtlı olarak göndermekte. Açıkça kanunsuzluk söz konusu. Sonradan fark ettiğim üzere benim gibi bu durumu soru cevap kısmında dile getirenlere bu şirket dalga geçer gibi cevaplar vermiş ve işine gelirse, keyfin bilir istediğini al gibisine cevaplar vermiş. Buradan Trendyol'a sesleniyorum. Böyle firmaları bünyenizde barındırmamalı ve mağduriyetleri gidermenizi bekliyoruz.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 16:31
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 12:47
Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Bulent
14 Ocak 2025 17:32

14 Kasım 2024 00:32
Distribütör Garantili Ürünün Servis Karmaşası
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet
07 Kasım 2023 13:35
Trendyol Da Bunu Yaparsa!

Trendyol Kategorileri