Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Nötron Elektronik İade Almıyor

06 Haziran 2024 16:31

Trendyol'dan nötron elektronikten aldığım Dyson v15 detect adlı ürünü iade etmek için kod aldım ve ürünü iade için kargoya verdim. Ama ürünün iadesi kabul edilmedi denilip kargo ile tekrar bana geri gönderildi. Ürün geldiğinde nasıl paketlemişsem aynı halde bana geri geldiğini gördüm.

Ürün ilk geldiğinde kutusunu açtım ve parçalarını çıkardım. Ürünün şarjı da bir miktar vardı ben de çalışıp çalışmadığını kontrol ettim, yeri bile süpürmedim. O anda fark edemedim ama iade ettikten sonra ara temizleme aparatının da eksik olduğunu fark ettim. İade reddedilip tekrar bana geri geldiğinde Trendyol asistan ile görüşüp durumu izah ettim ve tekrar iade kodunu vermelerini istedim.

Ama onlar da sürekli firma ağzı ile konuşup ürünü kullanmışsınız vs. Dedi. Bende kullanmadım sadece sadece şarjı olan ürünün çalışıp çalışmadığını kontrol ettiğimi, yeri bile süpürmediğimi söyledim ayrıca ara temizleme aparatının da eksik geldiğini söyledim ama ne yaptıysam iade kodu vermediler. Bir daha Trendyol'dan değil sipariş vermek reklamlarını bile izlemeyeceğim. Bu kadar olmaz.

25 Haziran 2024 14:01

Trendyol'dan almış olduğumu Dyson marka süpürge kargo ile teslim edildi. Kutuyu açtığımda yanlış ürünü sipariş verdiğimi anladım ve iade ettim. İlk iadem firmanın eline ulaşır ulaşmaz hemen reddedildi bende gerekçelerimi belirtip tekrar iade ettim. Trendyol'dan yapılan geri dönüşte ikinci iadede firmanın ürünün kullanıldığını söylemesi ve ellerinde görsellerinin olduğunu söylemesi sonucu yine iadem reddedildi. Bende ürünün zaten şarjı vardı benden önce de kullanılmış olabilir dedim ama ürün iadesini reddettiler. Direk Tüketici Hakem Heyeti'ne verebilirsiniz diyorlar. Sanki bizler bu you bilmiyoruz. İlgisizliğiniz ve yardımcı olmamanızdan dolayı Trendyol'a teşekkür etmiyorum ve bedavada verseniz artık sizden alışveriş yapmayacağımı bildiriyorum.

25 Haziran 2024 14:01

Trendyol'dan almış olduğumu Dyson marka süpürge kargo ile teslim edildi. Kutuyu açtığımda yanlış ürünü sipariş verdiğimi anladım ve iade ettim. İlk iadem firmanın eline ulaşır ulaşmaz hemen reddedildi bende gerekçelerimi belirtip tekrar iade ettim. Trendyol'dan yapılan geri dönüşte ikinci iadede firmanın ürünün kullanıldığını söylemesi ve ellerinde görsellerinin olduğunu söylemesi sonucu yine iadem reddedildi. Bende ürünün zaten şarjı vardı benden önce de kullanılmış olabilir dedim ama ürün iadesini reddettiler. Direk Tüketici Hakem Heyeti'ne verebilirsiniz diyorlar. Sanki bizler bu you bilmiyoruz. İlgisizliğiniz ve yardımcı olmamanızdan dolayı Trendyol'a teşekkür etmiyorum ve bedavada verseniz artık sizden alışveriş yapmayacağımı bildiriyorum.

Tülin
14 Ağustos 2024 00:01
Trendyol Satıcı İade Hakkımı Kullanmama Engel Oldu
Trendyol Satıcı İade Hakkımı Kullanmama Engel Oldu
trendyol-satici-iade-hakkimi-kullanmama-engel-oldu-3.pdf

30 Mayıs 2024 20:45

Çisil
17 Temmuz 2024 19:36
Nur sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 12:32
Çözüm Yaratamayan Çözümsüz Trendyol!
Çözüm Yaratamayan Çözümsüz Trendyol!

Trendyol Kategorileri