Trendyol Müşteri Yorumları Kabusu

Gülay
26 Mayıs 2024 04:11

Trendyol müşteri yorumları tam bir kabus. Resmen okuma yazma bilmiyormuş gibi rastgele tuşlara basılmış yorumlardan tutun da kendi zevkine uymadığı için ürünü kötüleyenlere, açıklamayı okumadığı ve hatta okuduğunu anlamadığı apaçık belli olanlara dek binlerce yorum okudum, okuyorum ama hala kitap gibi cümlelerimi beğenmeyen bir sistem ile karşılaşıyorum. Yapay zeka ile mi kontrol ediliyor, nasıl bir filtreleme kullanılıyor, anlamadım gitti. Birkaç teorim var aslında. Fazla geliyoruz. "her şeyi bilen" tayfa olmayınca ortalamaya fazla geliyorsak demek ki. Fotoğraflarda durum daha da facia. Kedi, ayak, duvar gibi alakasız şeyleri rastgele çekip yüklüyorlar ve bunlar yayınlanıyor. Sırf puan toplamak için yapılan bu işlere (! ) ses edilmiyor da alışveriş sürecinde yaşadıklarımızı anlattığımız düzgün cümleler kabul edilmiyor. Okuyan biri, birileri şu yorumun neresi sakıncalı yorum eklerse çok teşekkür ederim.
"şimdiye kadar hayal ettiğim yuvarlak pufa neredeyse birebir benzeyen, ulaşılabilir fiyattaki tek model. Görür görmez favorilerime ekledim, bütçemi ayarlayıp yeni evim için sipariş verdim, heyecanla beklemeye başladım. Çok uzun sürdü maalesef. El emeği diye süreyi makul gördüm, 2 hafta sonunda geldi. Ama yüksekliği belirtildiği gibi değildi. Püsküller yere değiyordu. 40 cm'den daha alçaktı ve 4 adet ayağın konumlandırması ortalanmadığı için kenara doğru oturunca devriliyordu. Satıcı ile uzun mesajlar sonunda başka ayaklar göndermeyi teklif ettiler, kabul ettim. Yeni ayaklar ile istediğim ölçüden 1-1,5 cm yüksek oluyor ama her şeye birden sahip olamıyoruz demek ki, hayat işte. Şimdi hayal ettiğim görüntüye çok yaklaştım. Sanırım yeniden bütçe oluşturup ayakları tekrar değiştireceğim. Malzeme kalitesi ve tasarım bence çok başarılı ancak püsküllerin yapıştırması pek başarılı değil, bir iki yerde düz olmamış, azıcık yamulmuş. Tüm bu alışveriş sürecindeki olumsuz anlara rağmen satıcıya çok teşekkür ederim. Mağazadaki diğer ürünleri de çok beğenmiştim ancak sipariş vermekte tereddüt ettiğimi de eklemeden edemiyorum."

Şinasi sonuçtan hiç memnun değil

Şinasi
13 Haziran 2024 16:52
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
22 Kasım 2024 10:53
Orhan sonuçtan memnun değil

13 Temmuz 2023 20:52
Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 22:24
Trendyol Rhia Home Şikayeti
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 09:51
Trendyol Kategorileri