Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 22:24

Trendyol üzerinden puf aldım. Aradılar yok kargo yok KDV yok komisyon vs. Siparişi iptal edin, size indirimle direkt ben göndereyim ilgileneyim dedi Y** bey (sahibi-oğlu). Siparişim geldi haziran ayında, vidalar eksik, ürünün top ayağı ezilmiş, metal ayağının boyaları kalkmış. Anında aradım mesaj attım fotoğrafları attım.

Değiştireceğim yeni ürün parça göndereceğim dedi göndermedi oyaladı. Zaten ne mail ne Instagram asla ulaşamıyorsunuz. Zar zor bir telefon numarası var ancak ona cevap verirlerse. Yok atölyede yangın çıktı, yok kaza yaptı Y** bey yoğun bakımda, yok yurt dışında, yok ben eşiyim bilmem ne oyaladılar.

Ürünü ben iade gönderdim. İademi de kabul etmediler ki kendileri iade kodu verdiler öyle gönderdim yani. Ne yaptıkları belirsiz gayri ciddi, asla profesyonel değil. Ürün sonra bana geri geldi. Ona kargoya iade ücreti ödedim sonra bir daha gönderdim. Zar zor aldılar sonra ayağı yok nerede dediler. Banane neredeyse nerede ben aldığım gibi tüm parçaları gönderdim.

Sonra Y**! İn eşiymiş üzülmüş o ilgilenecekmiş bir 5000 göndereyim paramızı bizde alamadık haftaya söz söz söz kalanı göndereceğim ayağı yaptılar ertesi gün 5000 gönderdiler. Üzerinden 3 hafta daha geçti. Ne arama ne mesaj ne kalan 6770 liram ortada yok. Tek tik, asla bakmıyorlar, ulaşamıyorsunuz engellediler yani saygısızlar.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
16 Eylül 2023 12:58

07 Ağustos 2024 19:55
Trendyol'dan Gelen Ürünün Teslimat Sorunu Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Trendyol'dan Gelen Ürünün Teslimat Sorunu Ve Kötü Müşteri Hizmeti

31 Ekim 2023 19:23
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
17 Ocak 2024 18:10
Burak sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 17:26
Trendyol Satıcılarla Birlikte Organize Olmuş Müşteriyi Mağdur Ediyor!
Trendyol Satıcılarla Birlikte Organize Olmuş Müşteriyi Mağdur Ediyor!
Trendyol Kategorileri