Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 16:40

Grpet ürünleri Trendyol sayfasından 06.09.2024 tarihinde 8 adet ürün için sipariş oluşturdum. Satıcı ile iletişime geçip ürünlerin son kullanım tarihi bilgisini sordum. O da bu bilgiyi verdi ve kendi sitesinden alındığında ucuza geleceğini ve iptal etmemi söyledi. Ben de iptal edip satıcının sitesinden alışveriş yaptım. Satıcı 07.09.2024 tarihinde ürünleri göndereceğini söyledi. Satıcıdan akşam saatlerinde takip numarası istedim ve dükkana gidince veririm bahanesiyle başından savıldım. 09.09.2024 tarihinde satıcıyla tekrar konuşup takip numarası istedim. Bana verdiği takip numarasında ürünler halen çıkış şubesinde gözüküyordu. Satıcıya durumu sorduğumuzda aksilik olmuş, bugün çıkıyor. Çarşamba gelir dedi. 10.09.2024 tarihinde de ürünlerde hareket olmayınca kargo şubesini ve genel merkezini aradım. Satıcının barkod kesip ürünü kargoya teslim etmediğini öğrendim. Satıcıya durumu belirttiğimde hayır kargonuz yola çıktı cevabını aldım. Kargo şubesini ve genel merkezini bir daha aradığımda satıcının ürünü getirmediğini ve böyle bir kargonun olmadığını söylediler. Ben de satıcıdan para iadesi istedim. Fakat satıcı kargo gidiş dönüş bedelini kesip para iadesi yapacağını söyledi ve paramı vermedi. Bunun yasadışı olduğunu söylememe rağmen satıcı tarafından umursanmadım. Satıcı dürüst değil ve ürünü göndermeyip para iadesi yapmıyor.

Zeki sonucu yetersiz buldu

20 Aralık 2023 16:35
Trendyol Ürünü Göndermedi Ve Ücret İadesi Yapmıyor!
Trendyol Ürünü Göndermedi Ve Ücret İadesi Yapmıyor!
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
12 Ocak 2025 20:21