Ebru sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 14:49

Trendyol GO uygulamasından 07.06.2024 tarihinde Yunus Market Örnek (Ankara) şubesinden misafirim olması sebebiyle sipariş verdim. Ve ardı arkası gelmeyen sorunlar yaşadım. İlk önce 2 kg yoğurt istemiştim ve siparişimi sırf yoğurt için400 TL'ye tamamladım. Fişte ve uygulamada 2 kg fiyatı ödememe rağmen 1750 gram yoğurt geldi. Hemen fark ettiğim için itiraz ettim. Adresime kurye gönderip ürünü teslim alacaklarını ve iade yapacaklarını söylediler. Öyle de oldu fakat ben yoğurtsuz kaldım çünkü 2 kg yoğurt getirmeyeceklerini söylediler. Hatayı düzeltmek yerine siparişi iptal ediyorlar. Ben misafirim için sipariş verdiğim yoğurdu tekrar kendim almak zorunda kaldım yoğurt almak için yanında aldığım ürünler de cabası. Aynı siparişimde kavun da söyledim. Görsellere ekleyeceğim. 3 kg kavun 88.32 TL idi aldım. Gelen kavun ise hem olgunlaşmamış hem de 1.25 kg ve 110.40 TL ödedim. Aynı gün Yunus markete gittim kavunun kilosu 29.90 TL idi. 1 kilo kavuna 100 TL verecek kadar s. A. L. A. K değiliz. Ama sanırım siz 1 kg kavunu 100 TL'ye kitleyecek s. A. L. A. K arıyordunuz ki Trendyol sayesinde buldunuz. Çünkü itiraz etmeme rağmen ürünün fiyat farkını ödemeyeceklerini bildirdiler. 3 defa itiraz ettim. Hatta telefonda konuştuğum müşteri temsilcisi diğer ürünlerin fiyatından kaynaklı provizyon tutarının farklı olduğuna beni ikna etmeye çalıştı fakat benim elimde kalem kalem fiyat yazan fiş mevcut. Sonra tekrar aradılar ve ürünün kg fiyatının 88 TL olduğunu söylediler. Fakat ekran görüntüsü de mevcut elimde. 3 kg yazıyor ayrıca marketlerinde de 29 TL idi kavunun kilosu. Hakkımı helal etmiyorum. Hem Trendyol'a benim hakkımı savunmadığı için hem Yunus markete kocaman market olduğu halde k. A. Z. I. K atmaya çalıştığı için.

Aslı sonuçtan çok memnun

Trendyol Eksik Sipariş Gönderimi!

31 Ekim 2025 20:53

Teslim Edilmeyen Ürün İçin Yetersiz Destek Ve İade Sorunu

27 Ekim 2025 19:12
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 15:34
Adres Sorunu Nedeniyle Ürünüm Teslim Edilmiyor