25 Nisan 2024 12:58

Trendyol dan almış olduğum çamaşır kurutma makinesinin sipariş verildikten sonra teslim almadan satış fiyatı düştüğünden fiyat farkının tarafıma iadesini talep ediyorum. Bu konuda Trendyol gibi bir marka değerinin tüketicinin lehine olan bu durumu tüketicinin lehine çözeceğini umut ediyorum. Sipariş No:9186950307

08 Mayıs 2024 11:19

Bir firma bu kadar kurumsallıktan uzak olur müşteri memnuniyeti ya da halkla ilişkileri olmayan bir firma şikayetinizi zahmet edip sorunu bile arayıp sormayan bir firma ile bir daha alışveriş yapmayı düşünüyorum ben malı satarım gerisine karışmam mantığı ile ne kadar müşteri kaybettiğinin farkında olmayan bir firma. Sorun ile ilgili olarak yasal yollardan hak aramaktan başka yol kalmadı

Büşra
Büşra

Cidden bazı şeyleri abarttığınızı düşünüyorum fahiş bir fiyat düşüşü sağlanmamış 200₺ için düştüğünüz hale bakın ki kurumsallıktan uzak bir firma olduğunu söylemişsiniz fakat Trendyol'da böyle bir durum zaten yok fiyat farkını iade etmek gibi sana bunu sunsa haklısın ama saçmalıyorsunuz artık fiyatı satıcı belirler belli dönem kampanya yaparak fiyatını düşürebilir

01 Nisan 2024 21:58
Trendyol Teslim Edilmeyen Ve Bilgimiz Dahilinde Olmadan İade Edilen Ürünüm
Zelal sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Siparişimde Aşırı Düşük Fiyat Ve Satıcı Güvenilirliği Endişesi

21 Ekim 2025 19:56