Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Şenay
14 Mayıs 2024 16:20

Trendyol'da canlı yayında kod verilerek indirim uygulandığı söyleniyor ancak bu durumu deneyimleyen pek yok. Birçok yayına katıldım, hatta evde ailecek deniyoruz fakat kesinlikle kodlarla alışveriş gerçekleşmiyor. Kodu girdiğinizde fiyatta düşüş görünse de ödeme kısmında 'daha önce kod kullanıldı', 'sepet içeriğini kontrol edin' gibi çeşitli bahanelerle karşılaşıyor ve kodu kullanamıyorsunuz. Acaba bu kodları kim kullanabiliyor? Eğer gerçekten varsa ve bizim kullanamadığımız bu kodlar, sahte olarak mı oluşturuluyor yoksa sadece izlenme sayısını artırmak için mi yapılıyor, bilmiyorum. Ancak kodların alınmaması üzerine kurulu bir sistem olduğuna dair şüphelerim var.

profile profile
Şenay
14 Mayıs 2024 20:02

Trendyol canlı yayında verilen kodlar ile kesinlikle alınmıyor bu akşam kahve filtre makinesinin indirimini uyguladı ödemede tam çekti paramı sonra siparişi iptal ettim. Canlı bağlantı üzerinden yazdığımda sistemsel hata olabileceğini söyledim sürekli kodlar hata veriyor dediğimde yine sistemsel dedi. O zaman şikayet oluşturun dedim oluşturamayız cevabını aldım sonra bağlantıyı kesti telefondan bağlandım yine şikayetimi söyledi karşıdaki cevap daha vermeden telefonu bekletti ve görüşmeyi kesti daha bu konuda şikayet alamamalarının sistemsel deyip sallanmasının tek açıklaması olabilir kodlar gerçek değil mi bunun açıklaması neden yapılmıyor neden suratıma telefonlar kapatılıyor. Trendyol sana hiç yakıştıramadım kesinlikle kimseye önermeyeceğim kimseyi de alışveriş yaptırmayacağım tanıdıklarım dan cevap vermeden suratıma kapamak nedir ya

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Canlı Yayın Gerçek Olmayan Genel Kodlar

Ebru