19 Aralık 2024 12:39

Trendyol Dükkan35 Satıcısından Philips Lumea 921 IPL Lazer cihazı aldım. Normalde böyle yerlerden almam ama yorumları ve puanına kandım. Ürünü ince bir patpata sarıp göndermişler. Ürünün bandı açılmıştı ve içinde tıraş edilmiş kıllarla birlikte elime geçti. 13.000 TL verdiğim ürün bu şekilde elime ulaştı ve üzerinde ambalajı açılmış ürünler iade alınmaz yazıyor şaka gibi! İadem alınmaz ise davacı olacağım parayı sizin keyfiniz için kazanmıyor bu insanlar

20 Aralık 2024 00:33

Trendyol Cumbaz Satıcısından Philips Lumea 921 IPL Lazer cihazı aldım. Normalde böyle yerlerden almam ama yorumları ve puanına kandım. Ürünü ince bir patpata sarıp göndermişler. Ürünün bandı açılmıştı ve içinde tıraş edilmiş kıllarla birlikte elime geçti. 13.000 TL verdiğim ürün bu şekilde elime ulaştı ve üzerinde ambalajı açılmış ürünler iade alınmaz yazıyor şaka gibi! İadem alınmaz ise davacı olacağım parayı sizin keyfiniz için kazanmıyor bu insanlar

19 Aralık 2024 12:22

Trendyol üzerinden satıcıdan Philips Lumea IPL lazer cihazı aldım. Ürünün hem bandı açık hem de içinde tıraş edilmiş kıllarla geldi. Üzerinde açılmış ürünler iade alınamaz yazıyor ama bana hem açılmış hem de kullanılmış ürün göndermişler şaka gibi! İade

Eylül
09 Nisan 2025 02:32
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
07 Ekim 2024 14:01