Orkun sonuçtan hiç memnun değil

THY Faturalandırma Sistemi Hakkında

THY Faturalandırma Sistemi Hakkında
05 Temmuz 2024 17:24

THY'nin faturalandırma sistemi konusunda bazı sıkıntılar yaşıyorum. Şirket kredi kartı ile aldığımız bilet için fatura talep etmek istediğimizde, bambaşka bir siteye girip talep oluşturmamız gerekiyor. Pegasus'ta bilet alırken 10 saniye içinde hallettiğimiz işlemi, THY ile saatler süren süreçlerle halledebiliyoruz.

Bilet sistemi teknik bir sorundan dolayı faturamı vermiyor. Telefon ettiğimde, telefonda yardımcı olamıyorlar ve beni sitedeki desteğe yönlendiriyorlar. Destek sayfasına gidip linkler ve Sık Sorulan Sorular arasında email adresi bulmaya çalışıyorum. Chat kısmına ulaşıp ai ile bir süre uğraştıktan sonra nihayet bir insana denk gelebiliyorum.

Şu an hala zaman kaybederken bu şikayeti yazıyorum. THY olarak fatura işlemlerini kolaylaştırmanızı rica ediyorum. Paramızı almayı bildiğiniz gibi, lütfen faturamızı da kolaylıkla sağlayın.

05 Temmuz 2024 17:51

Telefonda destek ekibinin yönlendirdiği gibi web sitesindeki desteğe yazdım. Aldığım cevap zaten sorunumun kaynağı olan çalışmayan siteye yönlendirme oldu.

İrem
18 Eylül 2024 00:48