Nurcan sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 09:26
Nurcan'ın Teşekkür Mesajı
“Trendyol iade sürecini başlattıktan sonra incelemeye alındı diye aradılar 1 2 saat içinde iade aldılar ücretini ödediler. Tefal müşteri hizmetleriyse aradığında kullanıcı hatası olabilir iade edilmez sanırım dedi. Trendyol dan sürekli yaptığım alışverişlerden şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştım. Teşekkürler Trendyol”

Trendyol üzerinden daha yeni aldığım Tefal marka 6x tava 2. Kez kullanımdan sonra çizikler oluştu. Özellikle en pahalısını aldım ki senelerce kullanayım istedim. Ama ben orijinal olduğunu da düşünmüyorum çünkü ortadaki kırmızı kum saati görünümü ısındığında kaybolmuyor. Trendyol üzerinden iade göndermek istediğimi belirttim aldılar. Sonuç ne olur bilmiyorum. Henüz daha taksiti bitmedi ve maalesef marka kalitesi bu kadar düşmüş olamaz diye üzüldüm. Üstelik alırken silikon set aldım ki tavayı onla kullanayım diye.

21 Mayıs 2024 10:27 (Şikayetten 1 saat sonra)

22 Mayıs 2024 10:22
11 Haziran 2024 17:54

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
27 Kasım 2023 14:31
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
22 Nisan 2024 09:04
Tefal 6x Tavalar Çizik İçinde
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
27 Şubat 2025 17:53