Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 09:04

6 ay önce bizzat orijinal sitesinden 2 adet 6x tava aldım. Kesinlikle bulaşık makinesine koymadım, %90 tahta kaşık kullandım ve şu an tava çizik içinde. Muadillerinin kat kat fazlasında bir ücret talep ediyorsanız bunun karşılığını almalıyız. Kesinlikle güvendiğimiz Tefal kalitesi bu değil. Fotoğrafta belki net anlaşılmıyordur ama çizilen yerlerde kalkmalar da var. Ürünü iade etmek istiyorum. Sipariş numaram 2451937574014822

22 Nisan 2024 09:29 (Şikayetten 25 dakika sonra)

22 Nisan 2024 10:15

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

23 Nisan 2024 00:12

Cevabınızda çiziklerin garanti kapsamında olmadığı belirtildi. Birkaç ay içinde meydana gelen çizikler garanti kapsamında değilse garanti neyi kapsıyor tam olarak? 'Çizilmeye en dayanıklı' sloganıyla piyasaya sunduğunuz ürünün bu kadar dikkatli kullanıma rağmen birkaç ay içinde bu hale gelmesi benim gözümde Tefal'i bitirmiştir. Ayrıca bu tutumunuz satış sonrası profesyonellikten oldukça uzaktır.

24 Nisan 2024 17:08

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Nurcan sonuçtan çok memnun

Nurcan
21 Mayıs 2024 09:26
"Trendyol iade sürecini başlattıktan sonra incelemeye alındı diye aradılar 1 2 saat içinde iade aldılar ücretini ödediler. Tefal müşteri hizmetleriyse aradığında kullanıcı hatası olabilir iade edilmez sanırım dedi. Trendyol dan sürekli yaptığım alışverişlerden şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştım. Teşekkürler Trendyol"

Suna
06 Nisan 2025 13:18
Tefal Tavaların Kendiliğinden Bozulması Ve Mağaza İlgisizliği
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
21 Aralık 2024 15:53
Tefal 6X Excellence Tava: İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tavada Kısa Sürede Oluşan Kabarcık Ve Patlama Mağduriyeti

Meryem