Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Media Markt Robot Süpürge, Müşteri Memnuniyetsizlik

Tefal Media Markt Robot Süpürge, Müşteri Memnuniyetsizlik
Kübra
20 Kasım 2023 10:44

1 ay önce Ankamall Media Markt'a gittim robot süpürge almak için. Orada üzerinde Media Markt çalışanı kıyafeti olan bir kişi bize ısrarla Tefal markasının çok iyi olduğunu, şu an piyasada Halı ve zemini ayırt eden başka cihaz olmadığını, sensörleri sayesinde zifiri karanlıkta dahi her şeyi algılayabildiğini, en iyi ürünün o olduğunu, kendisinde de aynı markadan robot süpürge olduğu ve çok memnun olduğunu söyledi. Eve gittik kurulumunu yaptık. Şarj istasyonundayken bütün suyu parkeye bırakmış. Sonrasında Süpürge haritalandırmayı tam yapamadı. Ertesi sabah haritalandırmayı baştan denedik ve bu sefer tamamladı. Sonrasında çalıştırdık ama holü süpürdü oradan başka odaya geçemedi. Döndü döndü olduğu yerde durdu. Sonra salondan başlatalım diye salonu ve başka bir odayı daha seçtim. Bu sefer de salonu süpürürken kendi etrafında döndü yolunu bulamadı, başka odaya geçmeyince şarj ete bastım bu sefer de istasyonunu bulamadı. Üstelik sürekli robot bir hatayla karşılaştı diye bildirim veriyor uygulamada. Aldım ürünü geri götürdüm, iade değişim yok dediler. Servise göndeririz onlar rapor verir ona göre dediler. Servise gönderdiler servis güya bakmış hiçbir şey bulamamış, hiçbir işlem yapmamış, yazılım güncelleme dahi yapmamış. Ürünü bu şekilde istemediğimizi söyledik. Ayrıca ürünü satarken verdiği bilgilerin yanlış olduğunu söyledik. Düzgün cevap bile veremiyorlar. Siz alın elden kendiniz servise götürün diyorlar. Müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmuyor. Kendim götüreceksem neden Media Markt'tan aldım diyorum cevap yok. Ürünün kendi etrafında dönüp yolunu bulamadığının videosunu gösterdim cevap yok. 2. Kez servise gönderdik Media Markt aracılığıyla. Ürün geri geldi yine bir şey yapılmamış. Yine diyorlar ki siz kendiniz alın servise götürün, biz buradan gönderince ilgilenmiyorlar dediler açık açık. Üstelik bu sefer gittiğimizde bize satış yapan kişinin Media Markt çalışanı değil, ürün tanıtım temsilcisi olduğunu öğrendim. Neden insanları yanıltıyorsunuz. Bu insanları yanıltmaktır. 16 bin az para değil ve şu an çöp oldu. Ürünü alalı 1 ay oldu 2. Gün servise gitti 1 ay sonra elime düzelmemiş olarak geldi. Eve getirip yine kurulum yaptık ama değişen bir şey yok. Hem Media Markt hem Tefal pişmanlıktır!

20 Kasım 2023 11:01 (Şikayetten 17 dakika sonra)

27 Kasım 2023 15:08

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Banu
Banu

Umarım çözüm yaşarsınız ben de aynı problemleri yaşıyorum Problemli ürün hepsini toplamaları gerek çok fazla şikayet ve çözülmemiş sorunlar var

Fatma
Fatma

Aynı durumdayız

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
16 Mayıs 2025 20:43
Tc Semra sonuçtan hiç memnun değil

Tc Semra
31 Temmuz 2023 17:09